Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karlovac

Djelatnik policije nakon prepirke iz pištolja pucao na svog zeta

krvavo stubište
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/3
07.04.2010.
u 21:02

Ovo je već treći sukob u samo desetak dana između djelatnika karlovačke policije i građana Karlovca.

Policijski djelatnik zaposlen u tehničkom sektoru Policijske uprave karlovačke S. B. oko 20.10 sati u Krležinoj ulici u Karlovcu pucao je u svog zeta V. Z. teško ga ozljedivši.

Izvan životne opasnosti

Prema prvim informacijama iz Opće bolnice Karlovac V.Z. je propucan jednim metkom kroz lice i izvan životne je opasnosti.

Tako je nakon afere sa premlačivanjem Alana Ajkića i slučaja u kojem je Mario Medić motociklom pokušao pregaziti jednog prometnog policajca, ovo već treći sukob u samo desetak dana između djelatnika karlovačke policije i građana Karlovca. Policija je službeno potvrdila događaj navodeći samo inicijale sudionika, priopćivši da se radi o osobama starim 50 i 29 godina, te kako su obojica iz Karlovca.

–Oko pola sata iz stana se čula prepirka i vika, no mislili smo da je riječ o obiteljskim stvarima. Nakon svega, u zgradi je odjeknuo pucanj. Neštro kasnije vidjeli smo da je cijeli hodnik prekriven krvlju. Iznenadilo me je sve to jer je obitelj bila mirna i ni po čemu se nije isticala – ispričala nam je stanarka ulaza u Krležinoj ulici gdje se sve dogodilo.

Tragovi krvi

V.Z. je nakon pucnjave izjurio iz zgrade, gdje je uz pomoć susjeda dočekao Hitnu pomoć. Na asfaltu pred zgradom ostali su tek krvali tragovi. Policija je nakon toga blokirala prostor oko zgrade i u tijeku je očevid koji će otkriti detalje ovog sukoba. S.B., policijski djelatnik, nakon svega predao se bez pružanja otpora, te je zatim i priveden.

Neslužbeno smo doznali da je V.Z. evidentiran u policiji kao obiteljski nasilnik.

Ključne riječi

Komentara 14

DW
dr.who
07:17 08.04.2010.

Idu li ti policajci na ikakve preglede (psiholog,psihijatar...) i svakih koliko?!

IV
ivicaknego
09:11 08.04.2010.

\"S.B. je djelatnik policije....\", da, zaposlen je u PU karlovačkoj, ali kao domar, evo kako novinari u svojim tekstiovima dovedu čitaoce do krivog zaključka

BO
borc
22:26 07.04.2010.

Opet policajci pune crne kronike.Blago li si nama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije