Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Djelatnici tvrtke Tokić nesebično volontirali

Djelatnici tvrtke Tokić nesebično volontirali
Foto: Promo
1/4
22.10.2018.
u 16:01

Djelatnici tvrtke Tokić pridružili su se međunarodnom volonterskom projektu „72 sata bez kompromisa“

Tvrtka Tokić nije samo vodeći trgovac na tržištu autodijelova u Hrvatskoj, već je i primjer društveno odgovorne kompanije koja često podržava humanitarne akcije te pomaže potrebite donacijama što se prenijelo i na ponašanje njihovih djelatnika.

Foto: Promo

Djelatnici tvrtke Tokić pridružili su se međunarodnom volonterskom projektu „72 sata bez kompromisa“ , koji animira mlade i promiče solidarnost, zajedništvo, kreativnost i volonterstvo.

Tako su u subotu, 20.10.2018. nesebično volontirali na dvjema lokacijama u Zagrebu:

  • Klinika za dječje bolesti Zagreb (Klaićeva 16), gdje su ličili vanjske metalne ograde, ograde balkona te rešetke na prozorima, i

  • Čigrin dom (Hrgovići 63), gdje su obavljali grube radove poput rušenja pregradnih zidova i obijanja starih pločica, sve u cilju pripreme prostora za adaptaciju prostorija koje koristi udruga Čigrin let.

Foto: Promo

Donosimo i osvrt volonterke Ane Popović, Voditeljica ljudskih resursa tvrtke Tokić:

„Iznimno nam je drago da smo kao Tokić tim sudjelovali u ovom hvalevrijednom projektu. Velike pohvale pokretačima i organizatorima projekta 72 sata bez kompromisa, voditeljima akcija i koordinatorima u ustanovama kojima smo pomogli. Čestitamo na vrlo dobroj organizaciji i zahvaljujemo na gostoprimstvu i srdačnom dočeku. Ova je akcija dodatno povezala nas kao tim, a vjerujemo da smo svojim trudom i zalaganjem uistinu pomogli. Svakako računajte na nas i u budućnosti!“

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije