Noćna mora Islamske države

'Djedica sa snajperom' smaknuo je gotovo 200 džihadista

djedica sa snajperom
08.04.2016.
u 07:00

U svibnju prošle godine 62-godišnji Abu Tahsin priključio se šijitskoj narodnoj vojsci i od tada je ubio više od 173 terorista

Abu Tahsinu, 63-godišnjem Iračaninu, ovo je četvrti rat – žrtve vreba s planine koju su pripadnici ISIL-a počeli izbjegavati u najširem luku

On je noćna mora džihadista – 62-godišnji snajperist iz Iraka Abu Tahsin smaknuo je gotovo 200 pripadnika ISIL-a. U svibnju prošle godine “djedica sa snajperom”, kako ga zovu, priključio se šijitskoj narodnoj vojsci i od tada je ubio više od 173 terorista. Svoje žrtve vreba s planine koju su, kako kaže, pripadnici Islamske države počeli izbjegavati u najširem luku.

U ovaj rat ušao je kao dobrovoljac, a prije toga ratovao je čak u četiri sukoba – u Jomkipurskom ratu, u Iransko-iračkom ratu, u invaziji na Kuvajt te u Zaljevskom ratu. U videu koji je preplavio društvene mreže Abu Tahsin cilja i, nakon što ubije neprijateljskog vojnika, zahvaljuje poslaniku Muhamedu i njegovoj obitelji. 

>>Islamska država od prodaje ukradenih umjetnina zaradi 200 milijuna dolara godišnje na ilegalnim aukcijama

>>Nakon napada ISIL-a, nestalo 250 djelatnika tvornice

Komentara 20

CR
crocro
07:32 08.04.2016.

Na svakom brdašcu treba biti jedan djedica. I to je to.

DU
Deleted user
08:52 08.04.2016.

Djedica sa 62 ? To je mladić u najboljim godinama što i potvrđuje svojim učinkom na bojištu.

DU
Deleted user
07:42 08.04.2016.

cemu covjeka izlagat pogibelji,radi novinarstva bas i nije pametno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije