Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slika izazvala bijes

Djed ubijene djevojčice šokiran fotografijom Vučića i Brnabić: 'Igraju se našom boli. Kerberi...'

Beograd: Ispred osnovne škole "Vladislav Ribnikar" neprestano pristižu građani kako bi zapalili svijeću
Armin Durgut/PIXSELL
15.05.2023.
u 11:55

Djed djevojčice koja je ubijena u beogradskoj osnovnoj školi komentirao je fotografiju koju je, ismijavajući prosvjede, na Twitteru objavila Ana Brnabić.

"Ona je prva nastradala, bila je dežurna. S prijateljicom je nastradala. Kao i stric Dragan koji je bio tamo prisutan. Taj monstrum je uletio i prvo je ubio moju ljubimicu", u potresnom javljanju u emisiji na srpskoj televiziji Nova S, ispričao je djed jedne od žrtava masakra u beogradskoj školi Vladislava Ribnikara

Komentirao je stravičan čin, ali i događanja koja su uslijedila poslije toga, poput prosvjeda u Beogradu i reakcije vlasti na njih. Šokiran je fotografijom koju je srpska premijerka Ana Brnabić objavila na Twitteru, na kojoj je "utrostručila" sebe, Aleksandra Vučića i ministra financija. Napisala je da su sad spremni za Gazelu, relativizirajući broj okupljenih prosvjednika u Beogradu i insinuirajući da na njima sudjeluje mnogo manje ljudi nego što se pokušava prikazati. Fotografija je zgrozila srpsku javnost pa tako i djeda ubijene djevojčice.

"I za ovo troje kerbera koji su se slikali i pretvorili sliku u devet. Malo im je bilo troje, nego devet kerbera, izigravali su se s našom boli. Inače, bio sam i u šetnji i nisam primijetio nijedan incident. Sve je to izgledalo vrlo organizirano. I ako Bog da, i idući petak će isto tako biti", rekao je djed žrtve o prosvjedu pod nazivom Srbija protiv nasilja, piše Nova.rs.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije