Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRET TRUMPA I PUTINA U SLOVENIJI?

Djed Melanije Trump borio se kao partizan protiv fašista

Melania Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
15.11.2016.
u 08:34

Slovenija je ugostila i prvi susret bivšeg američkog predsjednika Georgea W. Busha na početku njegova prvog mandata i ruskog predsjednika Putina na Brdu kod Kranja

Izabrani američki predsjednik Donald Trump i ruski predsjednik Vladimir Putin mogli bi se prvi put sastati u Sloveniji, rodnoj zemlji nove američke prve dame, rekao je zastupnik u ruskoj Dumi Vjačeslav Nikonov, a prenosi agencija STA.

– Domaćin susreta Putina s Trumpom mogla bi biti Slovenija, no to je moje osobno mišljenje – kazao je u emisiji "60 minuta" na ruskoj televiziji Rosija 1 Nikonov, predsjednik Odbora za obrazovanje i znanost.

Kako prenosi STA, koja Nikonova naziva uglednom članom Dume u koju je prvi put biran 1993., on je kazao kako misli da bi obiteljske veze mogle presuditi u odabiru zemlje za taj susret.

Melania Trump rođena je u Sloveniji, a njezin se djed borio kao sovjetski partizan protiv fašista u Bjelorusiji, kazao je Nikonov.

U Sloveniji je zadnjih mjeseci objavljeno mnogo priča o povijesti obitelji Knavs, kako se Trumpova supruga prezivala prije nego što se udala za newyorškog milijardera, ali podatak o navodnoj bjeloruskoj epizodi njezina djeda nije se nigdje spominjao.

Nikonov, unuk nekadašnjeg sovjetskog šefa diplomacije Vjačeslava Molotova, bio je u ruskoj delegaciji koja je pratila Putina u neslužbenom posjetu Sloveniji u srpnju ove godine.

Slovenija je ugostila i prvi susret bivšeg američkog predsjednika Georgea W. Busha na početku njegova prvog mandata i ruskog predsjednika Putina na Brdu kod Kranja, u situaciji kad odnosi Zapada i Rusije nisu bili zategnuti kao sada.

>> Selo su nazvali Putinovo, a rakiju 'Putinovka': 'Ne želimo ništa tursko ovdje'

>> Kremlj: Trump i Putin održali prvi telefonski razgovor

Komentara 19

SE
sestrićna
18:26 15.11.2016.

nije žena kriva zato jer joj je deda bio zločinac...

DU
Deleted user
12:50 15.11.2016.

Tja, kaj se more.

Avatar superhik74
superhik74
15:01 15.11.2016.

Slovenija postaje najvaznija EU zemlja zahvaljujuci Melaniji. Trump-Putin dogovaraju svjetski mir u bivsoj Titovoj rezidenciji u Brdu kod Kranja. Ha, ha, ha...koje li ironije za nase "turbo-domoljube". Ako se to dogodi podivljati ce od zavisti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije