Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUŠTVO NAŠA DJECA

Dječji tjedan u Svetom Križu Začretju

dječji tjedan (1)
Foto: Naša djeca
1/10
16.10.2013.
u 19:15

Dječji tjedan ove je godine održan od 7. do 13. listopada, a osnovni moto bio je "Ljubav djeci prije svega!"

Dječji tjedan, koji se već tradicionalno obilježava u prvom punom tjednu listopada, ove je godine bio između 7. i 13. listopada, a osnovni moto činila je izreka "Ljubav djeci prije svega!" U Svetom Križu Začretje društvo "Naša djeca" Dječji je tjedan iskoristilo za pokretanje akcije dobivanja statusa "Općina prijatelj djece".

"Za dobivanje željenog statusa, uz podršku udruga, potrebna je i potpora načelnika općine te cjelokupne lokalne vlasti, stoga smo Dječji tjedan započeli dječjim porukama odraslima, a osobito načelniku naše općine, Marku Kosu. Učenici 2. i 3. razreda u svojim su porukama opisali kako iz njihove perspektive izgleda (ili bi trebala izgledati) općina prijatelj djece", poručili su iz društva.

Načelnik je rekao da će, kao i dosad, činiti sve što je u njegovoj moći da se unaprijedi život djece u našem mjestu. Društvo je dobivanje potpore načelnika proslavilo veselim štafetnim igrama na igralištu OŠ "Sveti Križ Začretje".

>> Društvo naša djeca: Tjeraju nas iz igraonice koju smo uredili

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije