Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Braču

Dječaku eksplodirala petarda u ruci, hitno prevezen u bolnicu

petarda
Borna Filic/PIXSELL/Ilustracija
16.04.2019.
u 11:40

Dijete je zadobilo tešku tjelesnu ozljedu ruke i zadržano je u splitskoj bolnici, kažu u policiji

Splitska policija priopćila je kako je dječaku na Braču u ruci eksplodiralo pirotehničko sredstvo te je teško ozlijeđen.

"Jučer na Braču došlo je do ozljeđivanja djeteta kada mu je pod za sada neutvrđenim okolnostima u ruci eksplodiralo pirotehničko sredstvo. Dijete je zadobilo tešku tjelesnu ozljedu ruke i zadržano je u splitskoj bolnici. U tijeku je utvrđivanje svih okolnosti događaja", priopćili su iz PU splitsko-dalmatinske. 

Kako 24 sata neslužbeno doznaje, petarda mu je teško ozlijedila prst na ruci. 

Video: Veće kazne u prometu

Ključne riječi

Komentara 5

SE
serđo12
12:10 16.04.2019.

Ma gdje to pucaju na vazanj?

PR
predator57
12:56 16.04.2019.

AKCIJA, za PAMETNE RODITELJE. Kupujte djeci što više i što jače petarde, garancija da će ostati bez djelova tijela. Takve neodgovorne roditelje treba početi kažnjavati što drastičnije, zbog ugrožavanja života vlastitog djeteta i djece u blizini. Gdje su sad BABE, i razne udruge, sada šute.

GO
goran2hr
17:33 16.04.2019.

Na ilustraciji je prikazana nepravilna uporaba petardi. Demonstrator drži 3 petarde, a jednu pali upaljačem. Valjda ne misli baciti sve tri (i one koje nije upalio)? To košta. Ako pak misli da će prije bacanja stići upaliti sve 3 - griješi, jer neće uspjeti. To što demonstrator pokušava, trebalo bi etiketirati sa: "Nemojte ovo pokušavati kod kuće!". Potreba za pravilnom edukacijom, mogla bi se riješiti kroz novi kurikulum ili pak ponovnim uvođenjem predvojničke obuke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije