Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'pucao' u kolege

Dječaku (5) zaprijetili suspenzijom zbog pištolja od Lego-kocaka

lego pištolj (1)
Foto: Screenshot Fox 25
1/3
29.01.2013.
u 22:46

Joseph Cardosa zbog "pucanja" u školske kolege mogao bi biti suspendiran na dva tjedna

Kakve je ožiljke nedavni masakr u školi u Newtownu ostavio na američko društvo pokazuje slučaj petogodišnjeg dječaka koji je zamalo suspendiran iz male škole jer je sagradio pištolj od Lego-kocaka i njime "pucao" u školske kolege. Kako piše Fox, Joseph Cardosa iz Cape Coda u Massachusettsu dobio je pismeno upozorenje da će, ponovi li istu radnju, biti suspendiran na dva tjedna.

- Trčali smo okolo i pucali smo... Samo smo glumili - priča Joseph.

Njegovi roditelji kažu kako razumiju da su nastavnici i roditelji jako oprezni nakon masakra u školi Sandy Hook u Newtownu, no tvrde kako su ovaj put stvari otišle predaleko. Shelia Cruz smatra da su odgajatelji trebali razgovarati s njezinim sinom i preusmjeriti njegovu igru u nenasilni scenarij.

No, nadležni uvjeravaju da nije riječ o pretjerivanju. Ravnateljica Kathi Amato kaže da je Josephovo mahanje oružjem od Lego-kocaka, koliko god se nekome činilo bezazleno, moglo biti stravično iskustvo za ostalu djecu.

>> VIDEO Nakon masakra u Newtownu prodaja oružja raste!

Komentara 2

MC
mcmarko
23:49 29.01.2013.

sjećam se prije par godina da su amerikanci podigli tužbu protiv klinca od četiri godine zbog seksualnog zlostavljanja djevojčice u vrtiću. Klinjo joj je dao pusu u obraz i onda se sakrio iza ormara od srama.

BU
BubyZG
18:48 30.01.2013.

Kao što bi Judith Reisman rekla, klinjo je sigurno puno masturbirao pa je postao nasilan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije