Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na otoku ugljanu

Dječaku puškom prostrijeljeno oko!

Hitna policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
25.04.2014.
u 16:02

Dječak je hitno hospitaliziran u zadarskoj općoj bolnici i podvrgnut je operativnom zahvatu.

Dječak s otoka Ugljana je u mjestu Preko oko 11 sati teško stradao najvjerojatnije tijekom igre sa zračnom puškom čijim streljivom mu je propucano oko. Policija još nije službeno utvrdila način na koji je dječak zadobio teške tjelesne ozljede, no neslužbeno se doznaje da je 14-godišnjak u trenutku stradavanja bio sa svojim vršnjakom i da je navodno tijekom gađanja ptica došlo do ozljede.

Još nije poznato je li riječ o samoranjavanju ili je dječaku prijatelj propucao oko. Dječak je hitno hospitaliziran u zadarskoj općoj bolnici i podvrgnut je operativnom zahvatu.

>>'Sin je otišao s prijateljima, a onda su mi javili da je ubijen'

Komentara 1

DE
Dejan1000
16:18 25.04.2014.

Sta ce djetetu puska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije