Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prelazio cestu

Dječaka usmrtila dok je išla s posla

08.10.2013.
u 22:17

Dječak je s roditeljima bio u sječi stabala, a auto ga je udario dok je prelazio na drugu stranu, do kanala HE Čakovec

Petogodišnji dječak iz Orehovice podlegao je ozljedama koje je zadobio u prometnoj nesreći na cesti Prelog – Orehovica u Međimurskoj županiji. U ponedjeljak u 16.34 sati neoprezno je pretrčavao cestu pa je na njega naletjela toyota yaris čakovečkih registarskih oznaka kojom je upravljala 25-godišnja M. K. iz Varaždinske županije. Vraćala se kući s posla u Prelogu, a vozila je smjeru Varaždina. Dječaka su, kako doznajemo, osobnim automobilom prevezli u prelošku ispostavu Hitne pomoći, a potom je prebačen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je sat i pol nakon nesreće preminuo. Dječak je s roditeljima bio u sječi stabala u šumarku pokraj ceste uz derivacijski kanal HE Čakovec, a automobil ga je udario dok je pokušavao prijeći na drugu stranu, do kanala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije