Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevezen u bolnicu

Dječaka u Lekeniku udario kamion

Nesreća u Lekeniku
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/4
14.05.2014.
u 15:37

Direktor SOS Dječjeg sela u Lekeniku Mario Čović potvrdio nam je kako je riječ o dječaku iz Dječjeg sela, učeniku osmog razreda Osnovne škole u Lekeniku.

U Zagrebačkoj ulici u Lekeniku, nedaleko od benzinske postaje, kamion je u srijedu prije podne udario dječaka. Ozlijeđenom dječaku u pomoć su priskočili mještani, koji su ga pokrili i pozvali Hitnu pomoć.

Nakon što je odvezen, u sisačkoj Općoj bolnici dr. Ive Pedišića pružena mu je liječnička pomoć. Iako prema prvim nalazima nije riječ o težim ozljedama, zadržan je u bolnici radi daljnjeg promatranja.

Nakon nesreće, očevid su na licu mjesta obavili službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke. Neki su očevici događaja spominjali kako je riječ o dječaku iz Dječjeg sela te da se možda radi o njegovom pokušaju da se baci pod kamion. Uz školsku torbu dječaka, na mjestu događaja uz kamion ostao je i nož, što je izazvalo dodatna nagađanja o namjerama dječaka. Međutim, u Policijskoj upravi takve glasine i konstrukcije nisu mogli potvrditi.

Direktor SOS Dječjeg sela u Lekeniku Mario Čović potvrdio nam je kako je riječ o dječaku iz Dječjeg sela, učeniku osmog razreda Osnovne škole u Lekeniku.

– Riječ je o vrlo osjetljivom pitanju, pa su svaka nagađanja suvišna i neprimjerena. Napokon, riječ je o maloljetniku u osjetljivoj dobi koji je odvojen od obiteljskog okruženja, pa moramo biti obazrivi. Razumljivo je da djeca te dobi imaju poteškoća, kao što ih je imao i stradali dječak – rekao je Mario Čović. 

>> Vozilom hitne pomoći udario ženu dok je prelazila cestu unutar kruga bolnice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije