Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN DOGAĐAJ

Dječak (7) tvrdi da ga je pogodio meteorit

steven lippard
Foto: Screenshot YouTube
1/2
27.11.2013.
u 15:08

Istraživanja pokazuju da su komadići koji su ga pogodili metalni, što je snažan pokazatelj da su došli iz svemira

Sedmogodišnji Amerikanac i njegov otac uvjereni su da su dječaka u glavu pogodili meteoriti, javlja CBS. Steven Lippard na glavi ima posjekotinu, a istraživanja pokazuju da su komadići koji su ga pogodili metalni, što je snažan pokazatelj da su došli iz svemira.

Nesreća se dogodila u nedjelju u Loxahatcheeju. Steven je počeo krvariti, a na prvi pogled nije bilo jasno odakle je rana došla. Stevenov otac Wayne mislio je da je rana možda došla od loptice za golf ili ptice. Nekoliko trenutaka poslije pronašli su kamenčiće i zaključili da su upravo oni uzrok krvarenja.

Astronom Phil Plait rekao je da je vjerojatnost da se nešto ovakvo dogodi nemoguće izračunati. U novije vrijeme samo je dvoje ljudi u Americi imalo bliski susret s meteoritima.

>> Fascinantno: Meteorit pao na Zemlju i donio sastojke života

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije