Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
motiv - nepoznat

Dječaka (15) u Splitu istukli i ozlijedili mu oko

\'unutrasnja...zagreb...12.10.2006.  nasilje u skoli, tucnjava, maltreiranje, ucenici,  foto: goran stanzl\'
Goran Stanzl/Arhiva VL
23.08.2012.
u 11:46

Incident se dogodio u nedjelju oko 22 sata i 45 minuta pred fast foodom Medeni na Zvončacu

Petnaestogodišnjak iz Splita ima ozljeđeno oko nakon što ga je u nedjelju oko 22 sata i 45 minuta pred fast foodom Medeni na Zvončacu pretukla skupina momaka. Među napadačima bio je Ivan B. (18) koji je kazneno prijavljen Državnom odvjetništvu za mladež zbog nanošenja teške ozljede.

Policija traga za ostalim članovima skupine koja je napala 15-godišnjaka koji je bio s prijateljima. Motivi napada još nisu poznati.

Komentara 13

Avatar dovidovic
dovidovic
12:07 23.08.2012.

Kad bi se za ovakvo nasilničko ponašanje najprije dobivale dobre batine u policijskoj postaji a onda pet-šest godina zatvora, društvo bi bilo puno sigurnije. Na žalost, ovi će ići kod psihologa desetak puta, platit će nešto novca i za godinu dana sve će biti zaboravljeno... osim što će žrtva ostati invalid čitav život.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:26 23.08.2012.

Lavice, otkud znaš da ovi što su ga tukli idu u crkvu?

KA
kaktuscar
11:57 23.08.2012.

krasna naša mladež! jadan dečko, nadam se da će mu se bar djelomično vratit vid na to oko :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije