Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
`bilo je zabavno`
Povratak na članak

Dječak tati ukrao karticu i na klađenje spiskao nevjerojatan iznos

U tjedan dana potrošio je na klađenje 60.000 funti. Za pojedine oklade uplaćivao je iznose i do 3000 funti, čak do stotinu puta na tjedan.

Komentari 4

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
13:07 03.06.2018.

Opet Linda i Karolina u duetu .. Jedna pise ukrao karticu tati papotrosio 50 000 funti na kladjenje druga pise ukrao 60 000 eura i potrosio na internet kupovinu .. Svaki tjedan Linda i Karolina SJEDI JEDAN

VL
BE
Bel
13:21 03.06.2018.

Nebitno sto potpisuju Linda i Karolina, sjedi jedan ili minus dva, klinca ne treba slati na odvikavanje, nego ga treba slati na tezak fizicki rad s celicnom narukvicom oko nogice da shvati sto je napravio i otplati dug. Nakon "odvikavanja" kod dicnih psihijatara i psihologa, samo ce se okuraziti raditi piz da rije i dalje; kad bi jedno pet godina gulio i kopao s kuglicom oko nogice ( po zavrsetku nastave) jako bi dobro upamtio lekciju. Bolno ali ispravno.

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:52 03.06.2018.

Ja mislio kod nas u srbiji posle kontam velik novac to je nama državni proračun

VL
DH
dalibor.hren
20:36 04.06.2018.

Bez obzir na prepisivačice, oca treba u ludaru! Klinac je godinu dana trošio novac, a otac to nije vidio!? Očito ima previše!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.