Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobjegao

Dječak se vratio kući nakon što je nestao na dva dana

vedran malić
Nestali.hr
27.07.2012.
u 11:57

Policija je bila pokrenula potragu, a bila je objavljena i njegova fotografija.

Nestali dječak pojavio se kod kuće nakon što je dva dana smatran nestalim. 

Zagrebačka policija intenzivno je tragala za 13-godišnjim Vedranom Malićem koji je u srijedu nestao u Sesvetama. On je oko 14 sati izašao iz obiteljske kuće na adresi Selnička 14 i od tada mu se gubio trag.

Policija je molila građane za pomoć, a bila je objavljena i njegova fotografija. No, na kraju se dječak sam vratio u petak nakon dvodnevnog nestanka. Istražuje se gdje je bio u protekla dva dana. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

MA
marina7
12:27 27.07.2012.

..evo posla za ažurnu nam policiju koja i mobitel nađe u par sati, a gdje ne bi dijete..nadam se da je dečkić u redu i da će se brzo vratiti kući! daj Bože da je to samo dječji hir koji će imati sretan završetak..

CH
chemica
12:45 27.07.2012.

Ma sigurno su ga oteli...TRGOVCI LJUDSKIM ORGANIMA. Ko onog iz Rijeke koji je osvanuo u Italiji, ali je međuvremenu snimljen u Opatiji.

EX
excell
12:57 27.07.2012.

policija radi po babi i strićevima ...ako u zagrebu imate malu saobračajku naćekat ćete se dolazak policije pola dana ...ali .ako je kojim slućajem akter u nesreči neko iz policije ili rodbine imate sreću policija dolazi za 15 minuta...govorim iz vlastitog iskustva...svojedobno sam na parkiralistu trgovačkog centra malo ogrebao glavnog policajca u auto škoda marijana tomurada ..šteta nije bila ni 200 kn ...došle su tri ekipe na očevid ...hahahah ... i to u roku 15 minuti možda nekoliko minuta manje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije