Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ti si loš čovjek'

Dječak se posvađao s teroristom pa je dobio čokoladicu

Nairobi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
25.09.2013.
u 09:33

Terorist se sažalio nad njim te je čitavoj obitelji dopustio bijeg iz okupiranog centra. Djeci je čak dao čokoladicu Mars te im kazao da mu "oproste jer oni nisu čudovišta".

Jedan od islamista koji su okupirali trgovački centar u Nairobiju, zatočili i ubijali ljude, dao je čokoladicu četverogodišnjem dječaku te ga molio za oprost, piše Huffington Post.

Četverogodišnji Elliott Prior u trenutku napada na trgovački centar West Gate suprotstavio se militantu te mu je kazao da je "loš čovjek", ispričao je to Sunu njegov ujak Alex Coutts. Maleni Britanac u kupnji je bio zajedno s majkom i sestrom. Terorist se sažalio nad njim te je čitavoj obitelji dopustio bijeg iz okupiranog centra. Djeci je čak dao čokoladicu Mars te im kazao da mu "oproste jer oni nisu čudovišta".

Vidno prestrašeni Elliott i njegova sestrica Amelie poslije su fotografirani s čokoladicama izvan trgovačkog centra, dok je iza njih ležalo mrtvo tijelo. Na zahtjev obitelji, Reuters je tu fotografiju povukao sa svog servisa. Njihova majka Amber, filmska producentica, spasila je još dvoje djece, uključujući i ranjenog 12-godišnjaka, čija majka je ubijena.

Jedan od militanata kazao je majci da su samo željeli ubiti Kenijce i Amerikance. Kazao joj je i da bi se trebala preobratiti u muslimanku i upitao je hoće li mu oprostiti.

>>Poginula tri vojnika, osmero završilo u bolnici

>>Čakovčanka s djecom za dlaku izbjegla pokolj u Westgateu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije