Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popravio 320 metara ceste

Dječak (15) sam popravlja rupe na cesti jer vlasti godinama zanemaruju problem

GP Maljevac/Facebook
16.03.2023.
u 08:24

Enes je rupe na makadamskoj cesti ispunio crnim pijeskom koji upija vodu, a vlastitim novcem je unajmio stroj za vibraciju kako bi taj pijesak učvrstio i popravio cestu, pa ona, kako kaže, sad izgleda gotovo kao asfaltna.

Dječak Enes (15) iz Johovice u Bosni i Hercegovini sam obnavlja cestu kod graničnog prijelaza Bogovolja - Hadžin Potok, piše GP Maljevac. Na tako što se odlučio nakon što već godinama komunalne vlasti općine Cazin, koja je nadležna za održavanje te ceste, ne reagiraju na njihove molbe da od graničnog prijelaza do sela Šturlić, prvog naseljenog mjesta u BiH. Enes je rupe na makadamskoj cesti ispunio crnim pijeskom koji upija vodu, a vlastitim novcem je unajmio stroj za vibraciju kako bi taj pijesak učvrstio i popravio cestu, pa ona, kako kaže, sad izgleda gotovo kao asfaltna.

"Evo završio sam komplet dionicu između Šturlića i granice Hadžin Potok, ima oko 320 metara makadama, nasuo sam sa crnim pijeskom koji upija vodu. Debljina nasipa je solidna jer je danas stroj za vibraciju / žaba koju sam platio došla da stabana pijesak da put- makadam bude skoro isto kao asfalt", rekao je Enes. 

Dodaje i da mu je narod zahvalan što održava put jer voze skuplja auta koja će se sad manje uništavati na rupama. "Primjetio sam neke koji dolaze iz EU da bacaju smeće pored puta od Šturlića do granice i to nije uredu. Čuvajmo prirodu jer ona je naš život", rekao je Enes za GP Maljevac. Za kraj je poručio da bi htio da pojedinci sporije voze da ga ne bi udarili pored puta. "Želim svima sretan put i od srca svima pozdrav od Enesa", završava.

VIDEO: Zagreb: Dragi Dikliću uručeno priznanje za poseban doprinos Zagrebačkom festivalu

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:53 16.03.2023.

Svaka čast dečku, ali sinko, ako baš tebi i tvojima nije o glavu tamo prolaziti, zašto? Imaš ti svoju mladost i zdravlje, nemoj to prokockati. Kako odrastaš vidjet ćeš da ti to ne vrijedi u takvom društvu. Kad državi nije prioritet, pusti neka propadne skroz..... Ko i' ...e sve......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije