Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djeca bez nadzora

Dječak kriomice uzeo ocu traktor i vozeći brata udario u kamion!

Dva brata (9, 11) ukrala traktor i zabila se u kamion
Željko Mršić/PIXSELL
11.12.2011.
u 12:53

Dječak koji je vozio traktor, na sreću, nije teško stradao iako je šleper traktor vukao 30 metara po cesti.

U Stankovcima kod Zadra u subotu poslijepodne sudarili su se kamion i traktor koji je vozio 11-godišnjak! U nesreći je teško ozlijeđen dječakov brat (9), koji je bio na traktoru, dok je dječak koji je vozio traktor lakše ozlijeđen. Vozeći traktorom IMT po Stankovcima, 11-godišnjak je odjednom izašao na državnu cestu D-27. Pokušavajući skrenuti ulijevo prema svojoj ulici, kako doznajemo u policiji, udario je u desnu prednju stranu tegljača koji ga je baš tada pretjecao.

– U gradovima djeca kradu automobile, a kod nas u selima uzimaju traktore kad nema roditelja. Čuli smo da je riječ o dva brata i da im otac u trenutku kad su uzeli traktor nije bio kod kuće. Mlađi je dječak od udarca ispao iz traktora. Mogla se dogoditi velika tragedija – kaže nam jedan Stankovčanin.

Vozač kamiona Marinko Marin kaže da je, na sreću, uspio izbjeći frontalni sudar i da se traktor u sudaru zakačio za njegov kamion nakon čega ga je vukao 15 metara.

– Kada sam se zaustavio, mlađi dječak pao je točno ispred kotača kamiona, a stariji je ostao na traktoru. Čuo sam jednog kako govori: “Tata će reći da sam ja kriv”, a drugi je jako plakao. Mogla se dogoditi prava katastrofa – u šoku kaže vozač kamiona.

U telefonskom razgovoru s ocem dvojice ozlijeđenih dječaka doznali smo da je stariji dječak pušten na kućnu njegu, dok je mlađi zadržan u bolnici u Zadru zbog prijeloma ruke.

– Nisam u to vrijeme bio kod kuće. Bio sam na poslu. Ne znam što reći. Sada idem u bolnicu – rekao nam je otac dvojice dječaka.

Policija istražuje okolnosti događaja.

Komentara 16

OB
-obrisani-
15:43 11.12.2011.

Gdje si bre Ludi Milojko odavno te nema na forumu....Sta bre novoga u Beograd???

TU
turopolje
13:12 11.12.2011.

Na traktoru pise URSUS !! a ne IMT !!! Zao mi je klinaca, nego, tati bi trebalo zavrnuti jaja.

SA
sargu123
20:12 11.12.2011.

Kako se balavac dočepao traktora ? To treba oca pitat. Svaki drugi razgovor je suvišan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije