Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJERSKE (NE)SLOBODE
Povratak na članak

Dječak George mora sudski dokazati državi da je kršćanin

George je rođen u kršćanskoj obitelji, ali je otac ptrešao na islam. To je bilo dovoljno da ga država automaski proglasi muslimanom što dječak ne želi.

Komentari 7

MA
maraton
14:44 02.12.2009.

A šta bi na ovo rekli Ševko i Mustafa Cerić?Koga bi branili?

VL
OB
-obrisani-
17:16 02.12.2009.

Vrlo interesantno da nema ni jedne reakcije od predstavnika muslimana! Ali su zahtjevali da mi svoje slobode na izražavanje reduciramo kad su oni u pitanju! Nevjerovatno koji egoizam i onda će reći kako su nepravedno optuživani za indoktrinaciju ljudi!

VL
BT
bili-tartuf
16:45 02.12.2009.

ma koliko znan,...prvo bi ga morali \"obrezati\"....iako se i Zidovi obrezuju, jos´prije nego islamci...

VL
GV
goran vrtaric
18:05 02.12.2009.

Jos jedan prilog izgradnji minareta u krscanskim zemljama, ja mislim da lagano i budalama postaje jasno.

VL
UK
Ugo Kajvez
18:12 02.12.2009.

Pa i kod nas se uzima za gotovo da su svi poginuli branitelji bili katolici pa im se križ stvalja u spomen .......... koja razlika?

VL
BR
brko
18:21 02.12.2009.

Momce svaka cast, pokazao si karakter, a ne kao poturice iz Bosne,

VL
GA
gabriela
08:26 03.12.2009.

pa kad netko od vas pametnjakovića proziva nas muslimane da se i ja oglasim - dečko ima pravo biti što hoće i država mu to ne može uskratiti i niti jedan propis ne može natjerati nekoga da bude nešto što neće. U potpunosti podržavam ovog dečka i njemu slične, jer je bolje da jasno i glasno kaže - to sam što jesam, nego da se svrstava negdje gdje ne pripada i što nije pa da bude licemjer. A ovo o licemjerima bi i muslimanskoj vlasti trebalo biti jasno - nije sve u kvantiteti, ima puno više toga u kvaliteti. Može musmana biti tri milijarde, ali ako su licemjeri to onda ništa ne vrijedi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.