Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA NESREĆA

Dječak (9) otrgnuo se sestri iz ruku i podletio pod auto u Splitu

pješački  (1)
Foto: Ivana Ivanović/PiXSELL
1/3
02.02.2012.
u 15:34

Nesreća se dogodila u Ulici grada Vukovara u Splitu. Devetogodišnjak je u životnoj opasnosti

 Devetogodišnji dječak teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila u 13 sati i 50 minuta u Vukovarskoj ulici u Splitu. Hitno je prevezen u Klinički bolnički centar u Splitu gdje se liječnici bore za njegov život. Očevid je još u tijeku.

Dječak je prelazio cestu preko označenog pješačkog prijelaza kada je na njega naletjelo vozilo. Vozač koji ga je udario odmah ga je odvezao u bolnicu. Očevici kažu da je dječaka za ruku vodila sestra, a on se iznenada otrgnuo i krenuo na pješački prijelaz.

Vozilo ga je udarilo retrovizorom.

Komentara 2

OB
-obrisani-
17:03 02.02.2012.

Jadno je to vase izvjestavanje , koliko vidim da na prelazu ima i semafor . Iz vaseg izvjesca se da nema slike moze samo doci do zakljucka da je vozac kriv , sto nije slucaj ako je djecacic izletio na cestu na crveno . Nebi vam skodilo da se malo vise informisete prije nego nesto objavite !!! Klincu sto brzi oporavak bez posljedica zelim !

MA
Malena15
19:47 02.02.2012.

Tragedija, nisu uvijek ni vozači krivi i dječica su nestašna svakom se to može dogodit.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije