Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
robin hood

Dječak (8) iz Budve ukrao 2000 eura pa dijelio siromašnima

'Photo: Dusko Marusic/Vecernji list PULA LAZNI EURI'
'Dusko Marusic/Vecernji list'
14.08.2012.
u 17:35

Dječak je novac ukrao dok je očuhu pomagao na poslu, a onda ga je dijelio mladićima na autobusnoj stanici koji su bili bez novca

Čak 2000 eura ukrao je, a potom podijelio siromašnima 8-godišnji I. P. iz Budve. Policija iz Bara nije ni slutila da se iza četiri krađe koje su se dogodile u crnogorskom Sutomoru krije osmogodišnjak.

Dječak ili, kako su ga prozvali, crnogorski Robin Hood, pljačkao je dok je njegov očuh obavljao građevinske radove u Sutomoru, piše portal Vijesti.me. Očuh ga je vodio na posao da mu pomaže kako bi stekao radne navike, no on je uz to i krao.

Policiji je osmogodišnjak kazao da je većinu novca podijelio mladićima na autobusnoj stanici. Ljude je ispitivao imaju li novca, a kada bi mu oni odgovorili da nemaju, onda im je dao ono što je ukrao, više od 700 eura svakome.

S obzirom na to da je maloljetan, dječak neće kazneno odgovarati.

Ključne riječi

Komentara 10

RI
Ringo
18:26 14.08.2012.

Taj nije za političara, definitivno. Oni se ponašaju kao Superhik, uzimaju siromašnima i daju bogatima.

KO
KOMEРСАНТ
18:06 14.08.2012.

posteno dete...to cenim!

AN
antonijo
18:25 14.08.2012.

Cak mala djeca imaju suosjecaj sa siromasnima dok gospoda tove svoje gu*** i nemaju milosti prema nikome. Svaka cast mali ti bi trebao bit politicar, jer ova bagra nema stida prema nicemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije