Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Dječak (7) s Downovim sindromom snimio anđela čuvara?

Rekla je i kako im je polijetanje bilo stresno te vjeruje da je anđeo čuvar slijedio njenog sina kako bi ga utješio.
19. svibnja 2017. u 19:20 7 komentara 30100 prikaza
Anđeo čuvar
Foto: Kerri Lilles/Facebook

Vraćajući se zrakoplovom u Huston, sedmogodišnji sin Kerri Liles odlučio je mobitelom snimiti nekoliko fotografija kroz prozor zrakoplova.

duh, nesreća VIRALNA FOTOGRAFIJA Što je to vozač snimio? 'Uvećajte fotografiju i obratite pozornost na sjenu iznad policajca'

Aasher Lilles ima Downov sindrom te ne može govoriti i u posljednje vrijeme voli fotografirati mobitelom. Nakon što je napravio desetak fotografija njegova majka uzela mu je mobitel. Odlučila je obrisati fotografijer jer nema puno memorije na telefonu, javlja Metro.

Dok je brisala fotografije naišla je na jednu na kojoj vjeruje da se nalazi anđeo čuvar njezinog sina. Ona je za lokalni televizijski kanal rekla kako vjeruje da Aasher ima šesto čulo za ljude te da teži prema strancima koji su u potrebi. 

Rekla je i kako im je polijetanje bilo stresno te vjeruje da je anđeo čuvar slijedio njenog sina kako bi ga utješio. 

neobična pojava na nebu Što je to? Neobična pojava na nebu iznad trgovačkog centra preplašila mnoge HGSS Junaci našeg doba Anđeli spasa: HGSS je dokaz da humanost još nije mrtva Psi anđeli kao mali spomenici Psi vodiči slijepih kao pravi anđeli čuvari. Pogledajte zašto!

VIP izdvaja za Vas

 • Avatar crodoc
  crodoc:

  Žalosno je što se dijete s posebnim potrebama iskorištava za ovakve stvari!

 • josip.pivar11:

  Jučer je i mene posjetio moj anđeo čuvar, ali me zamolio da ga ne snimam.

 • djakputnik:

  Raja to puši.A pušenje škodi zdravlju. U ovom slučaju mentalnom zdravlju. Ali, ionako jedan pop vrijedi više od 20 liječnika. U Hrvatskoj.