Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Dječak (4) poginuo pod traktorom kojim je upravljao njegov djed

Dječak je sjedio na traktorskoj prikolici u kojoj su se prevozile bale sijena. U jednom je trenutku pao, a traktor ga je pregazio
11. svibnja 2012. u 19:01 24 komentara 22 prikaza
Dječak pao s traktora (1)
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

Četverogodišnji dječak poginuo je, neslužbeno doznajemo, nešto prije 18 sati u Hampovici u blizini Đurđevca. Djed ga je slučajno pregazio traktorom s kojega je dječak netom prije pao.

Kako neslužbeno doznajemo, djed je vozio traktor s prikolicom punom balama sjena na kojima su sjedili baka i dječak od četiri godine. Kada je traktor došao do kuće, baka je išla otvoriti ulazna vrata kako bi traktor ušao u dvorište. U tom trenutku, netom prije no što je djed krenuo u dvorište, dječak je pao s prikolice. Kako djed to nije primijetio, nastavio je voziti te pregazio dječaka.

Dječakov otac vozio je traktor iza i svjedočio je stravičnom prizoru, no pomoći više nije bilo.

Cijelo selo šokirano je ovom nesrećom. Prema izjavama susjeda, dječaka je majka ostavila dok je imao šest mjeseci. Živio je s tatom, djedom i bakom, a za oca kažu kako je bio vrlo radišan kako bi prehranio svoju obitelj. Susjedi kažu da da se jedan od dječakovih rođaka, nakon što se vratio iz bolnice, potpuno slomljen vikao "Gotovo je, nema ga više!"

Točne okolnosti nesreće bit će poznate nakon službenog izvješća.

Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo
  • -obrisani-:

    Isuse Bože

  • Toni50:

    Isuse Bože tko je pijaniji pametniji tu djed ili otac ? Dobro piše novinarček \"\"dječak je sjedio\"\"\" i prevrnuo se..... Nepiše tko je dječaka stavio tamo da sjedi i da može da ispadne dolje pod kotače ? Djecu se veže ... prikaži još!e i u zatvorenome automobilu ... A šta biješe ovo sa dijetetom teška seljačka posla ? Nikoga ne optužujem pitam samo jel kazne veče i djed i otac nemogu dobiti..... mada vidjet čemo šta kaže sudac !!!

  • point425:

    Koliko još glupih djedova će se morati nositi sa tako strašnom sudbinom?