Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEKSIKO

Dječak (15) se autom zaletio u pješake, razlog nesreće je stravičan

Foto: Screenshot/YouTube
1/2
02.11.2018.
u 17:54

Lokalni mediji pišu kako su sve osobe primile liječničku pomoć zbog ozljeda, no nije poznato u kojem je stanju propucani vozač.

Kamera je snimila stravičan trenutak u kojem se dječak (15) automobilom zaletio u ljude i pritom udario u nekoliko automobila parkiranih na ulicama Mexico Cityja.

Kako pišu lokalni mediji, u automobilu se nalazilo više osoba te je jedna od njih propucala u glavu vozača koji je izgubio svijest i kontrolu nad automobilom. Vozača je navodno upucao njegov rođak.

Ignacio Cardens, jedan od ozlijeđenih, rekao je kako se vozilo zaletjelo u taksi.

- Automobil se zaletio u nas i netko je završio ispod njega. Bio sam zabrinut jer je u grupi bila trudnica koju su morali prebaciti u bolnicu - rekao je Cardenas.

Lokalni mediji pišu kako su sve osobe primile liječničku pomoć zbog ozljeda, no nije poznato u kojem je stanju propucani vozač. Tužitelj Edmundo Garrido Osorio rekao je lokalnim medijima kako istraga traje te da se treba utvrditi zašto je došlo do pucnjave.

U automobilu su se nalazile i odrasle osobe, a prema meksičkim zakonima 15-godišnjaci smiju upravljati vozilom ako su u pratnji odrasle osobe, piše Daily Mail.

Policija objavila snimku iz autobusa koja je otkrila uzrok stravične nesreće

Komentara 4

ST
Stipan
19:30 02.11.2018.

Takove hoće Trump da spriječi da uđu u USA .

DU
Deleted user
18:02 02.11.2018.

bolje u glavu nego u penis.

DO
dosta
19:37 02.11.2018.

Ovaj izgubio zivce,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije