Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMLAĆIVANJE U ZADRU
Povratak na članak

Dječak (15) ima rupturu slezene, jedan od napadača navodno trenira boks

Četvoricu napadača, maloljetnika i mlađih punoljetnika, policija je privela

Komentari 11

Avatar lasta mala
lasta mala
19:20 23.04.2021.

Zar ništa nismo naučili nakon Luke Ritza!?!

VL
Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
20:05 23.04.2021.

Kakvi su to treneri boksa u Zadru? Kakav je to sportski klub koji školuje takve ulične razbojnike? Svakako se treba sazvati upravu a zatim skupštinu kluba i raspraviti o tome što to oni rade, čime se bave i kako odgajaju "sportaše" da na ulici napadaju djecu iz osnovne škole. Dovesti i nekoga iz policije da im održi predavanje i staviti pod određeni policijski i socijalni n adzor, a ako ima još prijestupnika iz tog kluba koje su tako odgojili, klub treba rasformirati a upravi doživotno zabraniti bilo kakav rad u sportu. .

VL
SA
sargu123
19:46 23.04.2021.

E sad nek se sud pokaže. Ili će opet škrtariti sa godinama?

VL
DU
Deleted user
23:29 23.04.2021.

problem je u državi i odgoju koji provodi, vjeronauk nije odgoj ako je u školi

VL
ST
sttipe
20:23 23.04.2021.

Jel sad vidite zašto u nas Kalaša zovu ministrom pravosuđa??

VL
ZE
ZedR
09:40 24.04.2021.

Punoljetne sudionike odmah smjestiti u istražni zatvor i po kratkom postupku dosuditi bar godinu dana najgoreg zatvora u zemlji, maloljetne istog trena u neku ustanovu što dalje od Zadra. također bar na godinu dana. Roditelje također sankcionirati. Financijski. Međutim mi mi smo zemlja gdje maloljetne ubojice u skuim autima dobivaju nagradno školovanje u inozemstvu zato jer su iz društveno prihvatljivih obitelji, ili ukoliko imaš para ko Horvatinčić, možeš slobodno gazit ljude na kopnu i moru. a onda kad veliš da je pojedini SUCI i VJEŠTACI korumpirani završiš na sudu....zbog klevetanja.

VL
VH
volim.hrvatsku65
20:10 23.04.2021.

Pustaj Filipa Zadlava iz zatvora, hitno .... I treba mu dati ovlasti ...

VL
ZE
ZedR
09:43 24.04.2021.

Mi smo zemlja korumpiranog sudstva i dok se to ne očisti nemam nam naprijed, dok nema odgovarajućih sankcija za punoljetne, maloljetne i njihove roditelje , to će nam se nastaviti dešavat. Kod nas korumpirani suci i vještci mirno spavaju i uživaju u 'plodovima' svog gnjusnog rada.

VL
Avatar Odojak
Odojak
20:18 23.04.2021.

U Zadru i Splitu si bog ako si diler, kamatar ili špijun plaćenik HDZ-a. Normalna omladina bježi u Zagreb ili inozemstvo a ostaje neodgojeni ološ, drogirani dotepenci puni kompleksa. Nije istina da u školi nisu znali jer su znali sve! Ova gamad nije zaslužila da živi ni jedan dan još.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.