Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
puštena snimka

Dječak (13): Ubio sam svoju majku. Pokušao sam je i silovati

Crooks (1)
screenshot Youtube
06.05.2013.
u 08:27

Noah Crooks, kojemu se u Americi sudi zbog ubojstva, otkrio je da mu je majka oduzela videoigricu Call of Duty zbog loših ocjena u školi te da je tada "puknuo".

Noah Crooks (14) iz američke savezne države Iowe optužen je da je u ožujku prošle godine ubio svoju majku Gretchen, a prošlog tjedna na njegovu suđenju puštena je šokantna snimka njegova poziva 911. U njoj tada 13-godišnji Crooks priznaje da je ubio majku nakon bezuspješnog pokušaja da je siluje.

– Ne šalim se uopće. Ona je mrtva. Prestrašen sam. Ubio sam svoju majku pištoljem. Ne znam zašto sam to učinio – rekao je Noah, piše Daily Mail.

Tijekom razgovora koji je trajao otprilike 10 minuta, dječak je ponovio svoje priznanje nekoliko puta, piše The Global Gazzette, a prenosi Daily Mail. – Imam osjećaj da sam lud, a znam da nisam. Pokušao sam je i silovati, ali nisam mogao to napraviti. Želim da je ovo sve san i da se mogu probuditi, poljubiti je i zagrliti – rekao je Noah.

Noah Crooks otkrio je da mu je majka oduzela videoigricu Call of Duty zbog loših ocjena u školi te da je tada "puknuo".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije