Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lagao da je bolestan

Dječak (13) ubio oca pa danima skrivao njegovu smrt

pištolj, oružje
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
07.05.2014.
u 07:52

Očevom šefu šest je dana lagao da otac ne može doći na posao jer je bolestan

Trinaestogodišnji dječak iz Colorada optužen je za ubojstvo oca i prikrivanje zločina. Mladić je oca dvaput upucao u glavu, a zatim je nekoliko dana pokušavao prikriti zločin, javlja AP.

Očevom šefu šest je dana lagao da otac ne može doći na posao jer je bolestan. Poslodavac je ovog ponedjeljka poslao kontrolu u njihov dom, a ona je razotkrila zločin i sve prijavila policiji.

Dječak je priznao da je upucao oca, no još se ne zna što ga je nagnalo na zločin. Policija je priopćila da je 13-godišnjak bio pod istragom zbog šaranja grafita te da se njegov otac prošle srijede nije pojavio na zakazanom informativnom razgovoru u policiji.

Priopćeno je i da je dječak živio sam s ocem te da mu majka živi na drugoj lokaciji s novim suprugom. Nakon što je priznao zločin, policija ga je pritvorila i sada se čeka završetak istrage.

>>Majka ubila bebu pola sata nakon poroda i otišla u disko!

Komentara 2

Avatar jigaboo
jigaboo
12:36 07.05.2014.

pa koja ti je ovo novost, to isto ko da napises pas ugrizao gazdu, novost je kad gazda ugrize psa. tako I ovo, svjetsko cudo bi bilo da neko nekoga nije roknuo u americi. a drugo. koga briga,

Avatar jigaboo
jigaboo
13:55 07.05.2014.

ko sto sam vec napisao nije vijest kad pas ugrize gazdu, evo bas citam daily mail... "Boy shot dead as uncle showed off the laser sight on his handgun by pointing it at 11-year-old's forehead Hunter Pedersen and his cousinousin were looking at Chad Olm's gun collection 34-year-old Olm told police he didn't think the gun was loaded Bullet hit Hunter above the eye as Olm was showing the two boys how the laser worked Olm has been charged with criminal homicide"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije