Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško ozlijeđen

Dječak (11) neporezno izišao iz autobusa pa podletio pod auto

Hitna pomoc
Arhivska fotografija
26.05.2010.
u 11:25

Nesreća se dogodila u naselju Kučilovina pored Sesveta.

ZAGREB - Pretrčavajući cestu u Kučilovini nedaleko Sesveta u naletu VW pola teško je ozlijeđen 11-godišnji dječak. Nakon što je izašao iz ZET-ovog autobusa dječak je kod kućnog broja 38 bez provjere može li sigurno preći cestu istrčao iza autobusa koji je još uvijek stajao na stanici.

M. J. (30), vozač pola, u tom je trenutku prolazio pokraj zaustavljenog autobusa i jedva uspio stisnuti kočnicu.

Nakon nesreće dječak je vozilom hitne pomoći odvezen u KBC Zagreb.

Komentara 3

Avatar arcanius
arcanius
11:49 26.05.2010.

sranja se dešavaju, ali ovo ipak nekak mogu shvatiti... selo je i nema puno semafora.... ali ja živim točno pored semafora i ne vjerojatno je koliko pješaka prelazi preko zelenoga a da se ne uvjere da li ide koji automobil!.... kao ovce se ponašaju.... upali se zeleno i samo idu....

PU
putnic
14:09 26.05.2010.

Što je dječak je stradao, svakao je nešto strašno: za dječaka, roditelje i vozače kako onog koji je naletio autom na dječaka, tako i vozača autobusa koji je do trenutak prije vozio tog dječaka. Pitam tko je trebao tog dječakaka naučiti voziti se u javnom gradskom prijevozu, kako se sigurno čeka autobus, kako izlazi i kada prelazi cesta. Odgoj djece svojataju (čitaj: prebacuju): škole na roditelje, roditelji na vrtiće i škole, Crkva prepušta u Božje ruke i sam Bog čuva tu dječicu u prometu, a evo, ne stigne na sve... Prometni odgoj nam je daleko ispod nivoa kvalitete autobusa u kojima se voze. Što se još treba dogoditi, koliko djece stradati da se učene glave slože i uoče opasnosti koje vrebaju djecu u prometu, da djeluju preventivno ?

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
16:05 26.05.2010.

. ..Biće da je\"majčica\"zabranila svom sinu da ga TATA umjesto bUSA vozi u školu. ..P.S.Ipak ŠERIJAT JE ZZAKON. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije