Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJENI POLICIJI
Povratak na članak

Dječačić koji je primljen u Klaićevu živio je u 'šupi' od 10-ak kvadrata

Susjedi i vlasnik kuće u kojoj je 2,5-godišnjak živio s mladom majkom i bakom ne znaju mnogo o obitelji, samo da majka sezonski radi u Puli i da je često u kafićima u društvu muškaraca

Komentari 16

Avatar Django
Django
19:34 07.07.2019.

Tko živi u 10m2, zar dječak živi sam, gdje živi dadilja dok čuva dijete, kako to da dadilja koja već dva mjeseca čuva dijete ništa ne zna o majci djeteta, tko joj mjesečno plaća čuvanje djeteta i hranu za dijete, je li “dadilja” ustvari majka, koja je uloga socijalnih radnika koji su očito upoznati sa stanjem......tu je toliko toga nelogičnoga ili toga što se ne smije napisati kako bi se nekoga zaštitilo, da smrdi do neba.

VL
MA
malena1983
19:24 07.07.2019.

Vlasnik kuće....prostorija u kojoj je maleni živio 10 kvadrata..pa tko je tu lud????

VL
VO
vorda400
21:30 07.07.2019.

Samo dokaz da "institucije" ne rade ništa i sad su svi zgroženi dam se kladiti da su svi zgroženi na godišnjem odmoru a ovakve stvari mogu čekati

VL
Avatar lola lola
lola lola
03:25 08.07.2019.

Zamisli, nitko nista ne zna, za razliku od onih susjeda koji znaju kad se Maja Suput budi, koliko puta sece psa dnevno I koliko puta se par posro. Koliko o ljudima....

VL
BO
borissima
19:15 07.07.2019.

NašaPosla,a kad to bilo nekad? za vrijeme Frane, Tite, Crnog Đorđa ili Vrane Josipa?

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
19:01 07.07.2019.

Nekad se samohramim majkama pomagalo. To je činila i država i crkva.

VL
PE
peronja
07:30 08.07.2019.

kad sam vidio na TV-e one naprlitane odgovorne osobe (socijalana i druge), mislim si kako mogu ove imati empatiju prema takvim. Uredile se kao da idu u kazalište, kako su mogle dozvoliti da majka ostavlja dijete i ide raditi, pazi, ide raditi. A u Zagrebu pun kufer koji primaju raznu pomoć i dobiju snještaj, a toj obitelji ništa, a sad će ispasti svi krivi, samo ne naša 'socijalna' država.

VL
DU
Deleted user
19:55 08.07.2019.

Grozno. I nemam komentara na CZSS, grozno aljkavo i tromo. I sumnjam da je ikad dječak vođen na sistematske. Mala djeca svako malo imaju sistematske, cijepljenje itd. Jednostavno ne vjerujem da je bio kod doktora, da doktor (a djeca se ogledaju sa svih strana) nije vidio, ili da je vidio da ne bi prijavio...

VL
DU
Deleted user
07:38 08.07.2019.

Ne kužim, ako je netko štićenik centra za socijalni rad, ne bi li socijalni radnici trebali imati obavezu redovitih obilazaka terena i kontrole stanja i uvjeta u kojima žive štićenici, pogotovo njihova djeca? Troši li se socijalna pomoć adekvatno i svrhovito, brine li se o djetetu, u kakvim uvjetima se stanuje i živi? Onda na vijestima gledam - nekakva neradnica iz Centra trabunja da oni, kao i uvijek (?!), promptno reagiraju, jer su se napokon izvukli iz (klimatiziranih) ureda i primili se posla za koji su plaćeni? Promptno reagiraju? Kada? Nakon prijave liječnika iz bolnice i policije? Uz dijagnosticiranu pothranjenost i stare prijelome kostiju djeteta, što znači da zanemarivanje i zlostavljanje nije od jučer, već je siroto malo mučeno dulje vrijeme, možda i od rođenja. Pa, gdje su ti vrli socijalni radnici bili dosad? Što su radili? To sve treba rastjerati i potjerati na cestu. Nikakve koristi od takve socijalne službe - samo proračunski teret i razlog za uzrujavanje!

VL
TR
tramontana
10:12 08.07.2019.

Interesantni su ovi iz socijalnih službi, ovi iz službi koji brinu o pravima djece. Naprosto , " oni će poduzeti potrebne mjere ". A jesu li ti državni uhljebi uspili učiniti ma išta i za jedno dijete , ako to nije došlo u javnost. Koliko ima samohranih majki, očeva, koliko ima necjepljene djece. Jesu li ikad posjetili djecu u njihovu domu? Sumnjam. Šta oni rade i zašto primaju plaću je pravo pitanje. Jeli iko ikad od tih parazita odgovarao kazneno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.