Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dječaci u beogradskoj školi tri mjeseca silovali 14-godišnjakinju

cura
web
VL
Autor
Hrvoje Dečak
24.02.2010.
u 12:46

Prema njezinoj priči dječaci su je seksualno zlostavljali u školi i podrumima okolnih zgrada, a policija je nakon prijave privela šestoricu dječaka - bivše đake i vršnjake silovane djevojčice.

Učenica osmog razreda jedne beogradske osnovne škole u Rakovici, kako se sumnja, tri je mjeseca trpjela silovanja i torturu njezinih vršnjaka, a u utorak je u pratnji oca sve prijavila direktoru škole, doznaje srbijanski Alo!.

Prema njezinoj priči, dječaci su je seksualno zlostavljali u školi i podrumima okolnih zgrada, a policija je nakon prijave privela šestoricu dječaka - bivše đake i vršnjake silovane djevojčice.

Prema još nepotvrđenim informacijama djevojčica će biti podvrgnuta liječničkim pregledima kojima će se ustanoviti ima li ozljede od silovanja.

Ključne riječi

Komentara 22

AR
arsenije
13:23 24.02.2010.

Taj Alo je čudo od lista.Možda su neki klinci maltretirali devojčicu, možda je pipkali,štipkali,što je žalosno.Trpeti toliko dugo je više nego neprijatno,ali silovati?To je verovatno vest sa naslovnice.Par puta sam uzeo taj list u ruke i čuda sam raznorazna video.

VL
▄▀▄▀
13:35 24.02.2010.

------>dajbabaglavu MI smo va s upoznali, pokušaj farbanja je uzaludan Na kraju će se ispostaviti da je djete hrvatske ili neke druge manjinske pripadnosti.

RI
Risnjak
16:22 24.02.2010.

@Ugo Kajvez ne da je samo problem Hrvatske ili Srbije, nego opcenito problem danasnjeg drustva... nitko za nista vise nema vremena, pa ni za djecu ! Samo se sjetite sta smo mi kao djeca prije jeli, a sta klinci danas jedu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije