Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAMJENIK RAVNATELJA:

'Djeca u zadarskoj bolnici su puno bolje, dobivaju stručnu pomoć'

Edi Karuc
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/4
04.03.2019.
u 12:55

Majka je s njima, starija sestra je s njima, dobro su, izlaze van, igraju se po odjelu, dodao je zamjenik ravnatelja zadarske Opće bolnice

Što se tiče zdravstvenog stanja djeca su danas bolje nego što su bila jučer. Što se tiče psihološke podrške mi smo danas uključili psihologe i oni sada dobivaju cjelodnevnu stručnu pomoć", rekao je Edi Karuc, zamjenik ravnatelja zadarske Opće bolnice. 

Što se tiče izlaska djece iz bolnice Karuc je rekao: "Zasad još uvijek ne. Mi smo u koordinacija s Ministarstvom za socijalnu skrb i radi se na tome s ciljem da se pronađe najbolje rješenje".

Video: Zdravstveno stanje djece koja se nalaze u zadarskoj Općoj bolnici

Dodao je da su u bolnici i socijalni radnici koji sve prate. Ponovio je da ne može znati kada se može očekivati da djeca izađu iz bolnice.

"Majka je s njima, starija sestra je s njima, dobro su, izlaze van, igraju se po odjelu", dodao je zamjenik ravnatelja.

Upravno vijeće Centra za socijalnu skrb u Zadru sastalo se danas kako bi raspravilo o propustima u radu ravnateljice Vesne Burčul. Odluka će biti donesena nakon što se prouče izvješća, potvrdili su iz Upravnog vijeća. Ravnateljica Centra za socijalnu skrb u poslala je priopćenje medijima vezano za stravičan slučaj koji se dogodio na Pagu kada je monstruozni otac bacio djecu s balkona kojeg možete pročitati OVDJE.

Video: Radnici dali podršku ravnateljici zadarskog Centra za socijalnu skrb


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije