Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provodi se istraga

Djeca u Češkoj pronašla i pojela slatkiše s kanabisom: Majka ih odvela u bolnicu

FILE PHOTO: Cannabis and Psychedelics Expo is held in Miami
MARCO BELLO/REUTERS/PIXSELL/Ilustracija
01.09.2023.
u 03:00

Inspektori pretpostavljaju da je droga umotana u papir od slatkiša uvezena izvana. U Češkoj je prodaja takvih proizvoda ilegalna

Češka policija provodi istragu nakon što je dvoje djece na otvorenom pronašlo i pojelo slatkiše koji su sadržavali kanabis, rekao je glasnogovornik policije u četvrtak. Slatkiši koji su sadržavali tetrahidrokanabinol (THC), glavni aktivni sastojak kanabisa, bili su umotani u papir koji je podsjećao na popularne dječje bombone, rekla je policija.

Do incidenta je došlo u regiji Most, sjeveroistočno od Praga. Majka djece navodno je postala sumnjičava te je odvela djecu u bolnicu.

VEZANI ČLANCI:

Liječnički nalazi pokazali su prisustvo droge u organizmu kod dvoje mladih pacijenata, no djeca nisu imala nikakve ozbiljne zdravstvene posljedice.

Inspektori pretpostavljaju da je droga umotana u papir od slatkiša uvezena izvana. U Češkoj je prodaja takvih proizvoda ilegalna. Česi su pozvani da kontaktiraju policiju u slučaju sličnih pronalazaka te da ne konzumiraju sumnjive slatkiše.

VIDEO 'Sve je u redu' - govorio je pokojni Prigožin o svojoj sigurnosti u novoj snimci

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije