Povratak na članak

Djeca trebaju biti prioritet EU fondova

Birači trebaju glasati za one s rezultatima. Nemamo vremena za pogreške ili inat
Objava 05. svibnja 2019. 464 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 4
 • pistaljka:

  EU nije obećana zemlja, nego zamka, vražja zamka po kojoj će biti lakše uništiti Europske narode. Alternativa postoji i to je jedina alternativa, a to je Europa suverenih i politički neovisnih država. Sve ostalo je srljanje u đavolsko leglo. Ako ... prikaži još! želite istinu, onda tu istinu možete naći, još uvijek, na Internetu. Potražite temu "The Coudenhove-Kalergi plan – The genocide of the Peoples of Europe". Služeći se Google-ovom prevodilicom (Google Translate) ili sličnim dostupnim aplikacijama, možete dobiti prilično dobar prevod bilo kojeg članka kroz nekoliko sekundi. Danas Lucifer vlada svijetom, pa tako i EU satrapijom. Ako vama organizirana invazija ("imigrantska kriza") Zapadnog svijeta kršćanske civilizacije ne govori ništa i ne podiže tisuću pitanja u vašim glavurdama, onda vam je i najbolje leći i biti pregaženi, otići u zaborav prošlosti. Ni papa Franjo vam neće u tome pomoći, jer je i on dio te zavjereničke svjetske mafije ("političke, vjerske, kulturne i zapadno-civilizacijske veleizdaje") protiv Kristove Crkve i Civilizacije Zapada. Milosrđe koje on propovijeda nije Božje milosrđe, nego ljudska glupost ili zloba.

  21:10 05. 5. 2019.
 • midea:

  AK=leglo korupcije

  11:17 06. 5. 2019.
 • dr dragon:

  Mislim da je ušlo dovoljno migranata u EU da bi sada mogla staviti prioritet na zbrinjavanje obitelji s djecom a ne kao do sada

  05:47 06. 5. 2019.
 • Avatar nekakav
  nekakav:

  aha, ajmo se svi prijaviti na eu natječaje, pa iz eu fondova dobiti novac za pelene, bodije, kolica.... i ajmo iz eu fondova dobiti novac za dječje doplatke, pa i za umjetnu oplodnju, kupnju viagre i sličnih pomagala... jer eu ... prikaži još! fondovi su naša šansa, mi ćemo se na temelju tog novca razvijati i postati razvijeni, bolji, 'bogatiji'. sve s tuđim novcem... pa otkud taj novac, tko ga tolko daje, može dati..?!

  08:52 07. 5. 2019.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.