Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUDITH REISMAN:
Povratak na članak

'Djeca su duhovna bića od rođenja, a ne seksualna bića'

Ako su kao prema Kinseyju djeca seksualna od rođenja to znači da se odrasli mogu upuštati u spolne odnose jer ste spolna bića, rekla je Reisman

Komentari 14

DE
Dejan1000
14:35 29.05.2014.

Hvala gospodji Reisman. Sve sto je rekla stoji. Razotkrila je pedofilski zdrastveni odgoj.

VL
BA
bakulušić
15:17 29.05.2014.

Gospođu Reisman je sam Bog poslao k nama. Zna gdje se teške bitke biju i gdje je njegova pomoć najpotrebnija. Ostat će mi u sijećanju njezina rečenica: " Nigdje nisam vidjela toliko nasilnika kao ovdje " Tom rečenicom je sve rekla.

VL
KA
(kamocemo)
16:26 29.05.2014.

ja sam komentator kamocemo, zelim samo nesto reci na i o temi te psojdo znanstvenice.....nemajte straha, .................

VL
Avatar ilikebacon
ilikebacon
17:36 29.05.2014.

Naravno da su seksualna bica, ali tek nakon sazrijevanja ta seksualnost ima svoju tezinu i kvalitetu. Pa seksualna potreba je jedna od primarnih bioloskih potreba, u ravni sa hranom, vodom, kisikom, spavanjem, izlucivanjem i potrebom da se zastitimo, ili ce Raisman optuziti Sigmunda Freuda i Abrahama Maslowa da su pedofili i bolesnici?

VL
Avatar ilikebacon
ilikebacon
17:48 29.05.2014.

Naravno da nasoj djeci reba seksualni odgoj, roditelji tu u potpunosti zakazuju jer vecina nema normalan odnos sa svojom djecom i ne pricaju otvoreno i zrelo o ljudskoj seksualnosti. Klinci od 15-16 godine pocinju sa sekusalnim odnosima, i to nije novost, oduvijek je bilo tako a tako ce i biti, to nitko i nikako nece sprijeciti. Jedini ispravni put i nacin je da onda tu djecu informiramo i upozorimo na lose strane seksualnog odnosa, da vode racuna o higijeni i da koriste zastitiu te da se u sto vecoj mjeri ipak suzdrzavaju od prevelikog mijenjanja partnera. Odgovornost je ono st otrebamo usaditi djeci a ne gurati glavu u pijesak i negirati sekusalnost. Ovakvi pseudo-znastvenici na putu osobnog krizarskog pohoda samo zatupljuju ljude i guraju probleme pod tepih.

VL
Avatar bambam
bambam
15:48 29.05.2014.

Ako su klinci duhovna bića zasto moj klinac ima svaki dan dignutog pišu ?

VL
MA
Machak
14:44 29.05.2014.

Ma dajte molim vas skinite nam ovu pseudoznanstvenicu s vrata.Nek vodi svoj osobni križarski rat poradi tragedija koja ju je zatekla a za koju su naravno krivi svi drugi - ali što nas maltretirate s time?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.