Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šibenik

Djeca pronašla automatsku pušku, poljoprivrednik granatu

Strojnica
Ilustracija/Hrvoje Jelavic/PIXSELL
12.04.2021.
u 15:15

"I ovom prilikom pozivamo građane da oružje koje posjeduju ne odlažu na otpad ili u prirodu jer takav način odlaganja oružja može biti poguban", ističu iz policije

Šibenska policija izvjestila je da je 9. travnja anonimni građanin dragovoljno predao oružje kojom prilikom je u sklopu akcije „Manje oružja, manje tragedija“ izuzeto i u skladište Policijske uprave šibensko-Kninske pohranjeno 55 komada streljiva različitog kalibra. 

- Zahvaljujemo savjesnom građaninu te pozivamo ostale građane koji još uvijek posjeduju neregistrirano oružje, streljivo, eksplozivna i druga opasna sredstva da ih dragovoljno, bez bojazni od ikakvih prekršajnih ili kaznenih sankcija, predaju policiji.

Ističemo i da je 10. travnja prilikom obavljanja poljoprivrednih radova građanin pronašao jednu neeksplodiranu minobacačku granatu, dok su istog dana djeca prilikom igre u prirodi pronašla pušku M48 i automatsku pušku, obje bez pripadajućeg streljiva. 

I ovom prilikom pozivamo građane da oružje koje posjeduju ne odlažu na otpad ili u prirodu jer takav način odlaganja oružja može biti poguban, kao i da pronađeno oružje nikako ne diraju sami već da o pronalasku odmah kontaktiraju policiju na broj 112 ili se jave u najbližu Policijsku postaju, a sve kako bi se zbog nestručnog rukovanja ili znatiželje izbjegle moguće tragedije - istakli su iz šibenske policije.

 

>> VIDEO Pogledajte konferenciju Hrvati koji danas mijenjaju svijet

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije