Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagdanska radionica

Djeca njeguju zajedništvo i gaje osjetljivost za potrebite

bozic
Marko Prpić/PIXSELL
15.12.2012.
u 16:57

U pripremi za dolazak Božića učitelji, učenici i roditelji Katoličke osnovne škole organizirali su zajedničku radionicu.

POŽEGA - U pripremi za dolazak Božića, najradosnijeg kršćanskog blagdana, učitelji, učenici i roditelji Katoličke osnovne škole organizirali su zajedničku radionicu. Na njoj su izrađivali božićne čestitke te druge božićne ukrase kako bi ih prodali te mogli najpotrebitijima u svojem okruženju.

-Prije svega željeli smo stvoriti ugođaj obiteljskog božićnog ozračja u kojem će zajedništvo imati glavnu ulogu – objasnila je učiteljica Marina Dimovski.

 Zajedničkom radionicom bila su oduševljena djeca, ali i roditelji. Damir Raljević, otac prvašića Mateja kaže da je došao na nagovor sina. –Nemam nikakvih umjetničkih sklonosti, ali napravili smo četiri čestitke, a nosimo još i kući da radimo. Najvažnije da smo se zajedno družili i da smo nešto lijepo napravili, a nadam se da će biti i korisno – kazao je Raljević.

Učenica drugog razreda Edita Sertić bila je radosna što je na radionicu došla i njezina mama Silvija, a htjela bi da takvih radionica i bude i češće. –Jako mi se ovo sviđa, bila sam i prošle godine u školi na ovakvoj radionici – kazala je mama Silvija.

Vjeroučiteljica Jasna Krstanovića kazala je da je najvažnije da su u radionice uključili roditelji, ali i poneka baka i susjeda te na taj način unijeli sebe u jedno zajedništvo između učenika, učitelja i roditelja što ova škola nastoji od svoga početka njegovati. –Jako je lijepo što se na ovakav način događa jedan susret različitih generacija koje sve potiče na još veću kreativnost i zbližavanje. Mislim da nas je sve ovo dodatno obogatilo – poručila je vjeroučiteljica Jasna.

>>Kupnjom drvca na Jelačić placu pomažete obiteljima u nevolji

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije