Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetno kino u Gunji

Djeca iz Gunje otišla na ljetovanje u Zaostrog

18.05.2014., Gunja, Racinovaci, Rajevo Selo - Probijeni nasipi preplavili najistocniji dio Vukovarsko-srijemske zupanije. Gunja je odsjecena, u nju se moze uci jedino camcima i vojnim vozilima. Voda se popela do krovova kuca
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
09.08.2014.
u 15:23

Projekcijom filma Zagonetni dječak u atriju Osnovne škole Antuna i Stjepana Radića u Gunji započelo održavanje Novog kina Osmijeh. Radi se o projektu koji će se provoditi do kraja kolovoza...

Projekcijom filma Zagonetni dječak u atriju Osnovne škole Antuna i Stjepana Radića u Gunji započelo održavanje Novog kina Osmijeh. Radi se o projektu koji će se provoditi do kraja kolovoza. Prema najavama u gunjanskom kinu prikazivat će se popularni dugometražni filmovi hrvatske i inozemne produkcije.

Iz poplavljenih područja navode i da je 20 učenika iz osnovnih škola iz Gunje i Drenovaca otišlo na besplatno sedmodnevno ljetovanje u Zaostrog na Makarskoj rivijeri. Djeca u programu boravka imaju i izlete u dolinu Neretve, Klis, Pelješac, Hvar i Split gdje će razgledati i stadion NK Hajduk. Djeca se vraćaju 16. kolovoza.

>>Razminiranje će u Gunji bez naknade obavljati 37 tvrtki

Komentara 1

Avatar gecdra
gecdra
15:38 09.08.2014.

Moja djeca nikad nisu bila na moru a i meni je pukla cijev u stanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije