Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europol o izjeglicama
Povratak na članak

Djeca bez pratnje na udaru kriminalaca koji ih sile na prostituciju

U idućim godinama fenomen izrabljivanja izbjeglica, jednom kada dođu do Europske unije, bit će mnogo vidljiviji. Moramo nešto učiniti kako bismo zaustavili krijumčare ljudima i bande koje trguju ljudima, rekao je Brian Donald, viši policijski inspektor Europola

Komentari 6

TH
than
01:52 02.11.2015.

Nije samo to problem. Ako netko nema dokumente, kako ce dokazati da je neko dijete upravo njegovo dijete ? Mogli su zaprijetiti djetetu da laze. Sto cemo sada EU raditi DNA analize za svako dijete ?!?!??! Sve to nazad i neka dodju sa dokumentima....

VL
DM
dr_max
03:56 02.11.2015.

Mogli su ostati gdje i pripadaju, ekonomski migranti na kraju uvjek završe u kriminalu. Pogotovo svi ovi doktori i inžinjeri koji se potpisuju s "x".

VL
Avatar kravata
kravata
08:11 02.11.2015.

Svi mi vidimo ovu tragediju ali uzrok tragedije je kriva civilizacija koju svi zele. Civilizacija funkcionira samo kontrolirano, pomoci u tim zemljama i ljudsko pomaganje je stvorilo prevelik broj ljudskih zivota. Ima par primjera u prirodi, otrovne zabe u australijii trebale su otrovat zmije ali od njih ginu i druge zivotinje.

VL
Avatar renac
renac
08:32 02.11.2015.

Ma to nije istina oni su jadni,promrzli i treba im pomoć ,ako može sve za đabe i samo bi do njemačke ako nije problem i svi su visoko obrazovani i nema kod njih takvih majmuna pa nisu oni balkanci.Pa valjda zna merkelica koga uvozi ,a Hrvati raus jer smo nepismeni a ovi su baš super i imaju puno naučit evropu o životu kako nekom odrubit glavu i tako a nije to baš lako treba to znat ajd više mi je pun kufer ovih novinara kako naših tako i europskih ali odgovarati ćete za izdaju svojih naroda kad tad će doći maca na vratanca.

VL
BA
babyuh
10:56 02.11.2015.

Pa ti koji seksualno iskoristavaju migrante, obicno i stoje u prvim redovima i masu zastavicama dobrodoslice. Sta se pak tice odnosa u zemljama iz kojih migranti dolaze , ma ne cvatu ni tamo zenama i djeci ruze. Zene su za za arape samo " sredstvo" za vlastito izivljavanje.

VL
CH
chupakabra
09:28 02.11.2015.

za takve zločine: smrtna kazna-odmah!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.