Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Đapić optužio bivšeg predsjednika Mesića za izdaju

Đapić je zatražio da se odmah raspišu izbori i donošenje odluke o oslobađanju svih branitelja koji su optuženi ili osuđeni zbog kaznenih djela u Domovinskom ratu.
16. travnja 2011. u 12:01 47 komentara 3 prikaza
anto đapić
Foto: Filip Brala/PIXSELL

- Tražimo da se odmah prekinu svi pregovori oko pristupanja Europskoj uniji budući da zemlje članice podupiru rad haškog suda koji je presudm generalima osudio čitav hrvatski narod. Ovo je jedan od zaljučaka Predsjedništva HSP-a kojeg je na konferenciji za medije u Zadru iznio počasni predsjednik Anto Đapić.

Optužio je bivšeg predsjednika RH Stipu Mesića za izdaju tvrdeći kako treba osnovati istražno povjerenstvo koje će istražiti odgovornost nezakonite predaje i objave brijunskih transkripata, današnjeg dokaza u Haagu.

Đapić je zatražio da se odmah raspišu izbori, ali i ukidanje Zakona o općem oprostu Srbima koji su sudjelovali u pobuni protiv Hrvatske, kao i donošenje odluke o oslobađanju svih branitelja koji su optuženi ili osuđeni zbog kaznenih djela u Domovinskom ratu.

Zaključak Predsjedništva HSP-a je i da se na konzultacije iz zemlja članica EU pozovu svi hrvatski veleposlanici, kao i da se o haškoj presudi i optužbama protiv cijelog hrvatskog naroda razgovara sa svim veleposlancima zemalja EU u RH.

Rajko i Snježana Dujmić
prisjetila se
Snježana Dujmić se ponovno oglasila za Rajkov rođendan, ovo je poručila
Rješenja za korekciju dioptrije u svakoj životnoj dobi
  • okus:

    crvenimak zvuci prorocki.

  • morituriite:

    Kako li je naš bivši predsjednik hrabar! Skupio prnje i pobjegao u Kinu!

  • toyota:

    pa ovdje barem polovica ljudi ima ozbiljnih psiholoskih problema,djeco ako vec nije kasno molim vas,molim ,molim kod doktora na pregled.