Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Đapić: Nije bilo govora o tome da Thompson bude na listi HSP-a

– Nikad nije bilo govora o tome da Thompson bude na listi HSP-a. Da je dao i najmanji mig da želi, to bih mu i omogućio, i to ne samo na listi za dijasporu, tvrdi Đapić
20. siječnja 2011. u 20:16 11 komentara 6 prikaza
djapic
Foto: Davor Javorović/Pixsell

Mate Bulić i Thompson, prema dogovoru iz svibnja 2007., trebali su biti na HSP-ovoj listi u 11. izbornoj jedinici, tvrdi Pero Kovačević, zamjenik predsjednice HSP-a dr. Ante Starčević.

– Načelno je tada bilo i dogovoreno da pjevaju na 11 središnjih izbornih skupova HSP-a. Đapić je bio načelno suglasan s tim dogovorom, ali je u ljeto 2007. odlučio da dr. Jurišić bude prvi na listi za 11. izbornu jedinicu, a ne Thompson i Bulić, što je njih naljutilo. Thompson je donio odluku da neće ni za koga pjevati na izborima. Bio je to načelni dogovor, ali njih nije zanimao ulazak u Sabor. Tražili su da treći na listi bude Goran Marić – ustvrdio je Kovačević.

Te navode opovrgava bivši predsjednik HSP-a Anto Đapić.

– Nikad nije bilo govora o tome da Thompson bude na listi HSP-a. Da je dao i najmanji mig da želi, to bih mu i omogućio, i to ne samo na listi za dijasporu. A što se tiče Gorana Marića, s njim nikad nitko nije razgovarao o tome da bude zastupnik HSP-a – tvrdi Đapić.

To se poklapa s izjavom Gorana Marića da nikad nije razgovarao ni s kim iz HSP-a. Prozvani pjevač Mate Bulić kaže da su sve to konstrukcije:

– Nikad nisam želio biti saborski zastupnik, nema ni govora o tome da sam trebao biti na listi bilo koje stranke za dijasporu.

EU fondovi Bjelovar
PRIJAVITE SE
Konferencija o atraktivnim mjerama za razvoj poduzetništva
Skipper4you.com
MIRNO MORE
Znate li da se kod nas školuju skiperi koje cijene svugdje u svijetu
 • praseca gripa:

  E moj ,Djapicu,najbolje je da sutis. Unistio si HSP. To ti je rezultat tvog rada. Popravka nema!

 • mirom:

  gle sad ispada da niko neće u političare, a u Hrvatskoj 78 registriranih političkih stranaka , otkud ta kontradikcija?

 • Avatar netstoper
  netstoper:

  Mate Bulić se \"uplašio\" mjesta u Najsvetijem Hrvatskom Domu-NEVJEROJATNO...!