Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U HSP UŠLI DESECI HADEZEOVACA

Đapić: Čobanković torbari bi li ljudi prešli u HDZ

djapa-txt.jpg
Foto: Boris Ščitar
09.11.2007.
u 19:46

Predsjednik HSP-a Ante Đapić uručio je u Vukovaru članske iskaznice stotinjak novih članova stranke od kojih je najveći dio prešao iz redova HDZ-a. Ovo je samo odgovor na neprimjerene napade i laži iz redova HDZ-a, koje su posebno prisutne na području IV. i V. izborne jedinice.

Govoreći na neprikladan način o nekoliko članova HSP-a koji su prešli u HDZ, a koji inače nisu bile važne karike u stranci, sramotno je i ispod razine stranke kakav je HDZ  rekao je Đapić.

Kolektivno napadaju
Čelnik HSP-a istaknuo je da HDZ u svojoj predizbornoj kampanji kolektivno napada HSP cijelom svojom mašinerijom i logistikom, koju ima u državi, spomenuvši i gotovo apsolutnu kontrolu nad medijima.

Dodao je i da se ministar poljoprivrede Petar Čobanković upustio u torbarenje među članstvom HSP-a kako bi jednoga ili dva člana privolio da prijeđu u HDZ.
 
Prava je istina da u cijeloj Hrvatskoj članovi masovno pristupaju HSP-u, i to ih je najviše iz redova HDZ-a. Ovdje su novi članovi predstavljeni imenom i prezimenom, za razliku od HDZ-a, a pristupaju nam upravo zato što se u proteklih 17 godina ničim nismo ogriješili o hrvatski narod i naše birače. Ali i zato što smo i danas sve ono što HDZ nije već četiri godine  rekao je Đapić te dodao:
 
HDZ na području IV. i V. izborne jedinice poduzima očajničke poteze jer očito osjeća da su mu pozicije potresene. HSP je treća politička stranka i na izborima očekujem pobjedu.

Golem porast
Novinarima se uime novih članova obratio i Mirko Jurišić, donedavni član HDZ-a, napomenuvši da HSP u Nijemcima danas ima 178 članova, a donedavno ih je bilo pet.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije