Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK

Đapić: Bubalo je devastirao osječki sport

\'slavonija-04.06.2009.osijek,hrvatska,u prostorijama gradskog poglavarstva primopredaja gradske vlasti,anto djapic Photo: Davor Javorovic/Vecernji list\'
\'Davor Javorović/PIXSELL
28.08.2010.
u 13:21

Neka se Bubalo povuče s mjesta osječkog gradonačelnika i raspiše izbore, poručio je Đapić.

Svaki put kad ulica, stadion, bilo tko pošalje poruke koje ne odgovaraju osječkom gradonačelniku Krešimiru Bubalu, on okrivi HSP. Podmetanja, uvrede najgore vrste, antikampanja, potkupljivanje sudaca, to je sve ono čime se HDSSB služio posljednjih godina u Osijeku. To nije naš arsenal političkog djelovanja - kazao je počasni predsjednik HSP-a Anto Đapić.

Odgovorio je time na Bubalove prozivke da pravaši stoje iza transparenta "Bubalo pi... gradi most", koji se nedavno pojavio u prigradskom naselju Josipovac, kao i iza istupa navijačke skupine NK Osijeka Kohorte.

- Kada nekolicina pripadnika navijačke skupine traži ostavku predsjednika kluba i on se nakon toga povuče, to govori o njegovom kukavičluku. Kohorta je apsolutno u rukama HDSSB-a. Kada je već tjerao zeca pa istjerao lisicu, Bubalo mora znati da je naša ocjena da je on devastirao osječki sport u ovih 15mjeseci, da ga je doveo na najniže grane u posljednjih 20 godina - rekao je Đapić, dodajući da je "čitav grad doveden u poziciju druge lige s takvim odnosom svađa, provokacija, nerada, sustavnog traženja neprijatelja gdje ga ima i gdje ga nema".

- Neka se povuče s mjesta gradonačelnika i raspiše izbore ako nije u stanju obnašati vlast u gradu pa ćemo mi preuzeti i obvezu rješavanja stanja u NK Osijeku - poručio je Đapić. Postavio je i pitanje transfera igrača osječkog prvoligaša. - Špekulira se da se radi o 18 milijuna kuna odštete za koje nije sasvim jasno gdje su završili - zaključio je.

Komentara 10

OB
-obrisani-
13:51 28.08.2010.

Gdje ste izvukli ovu amebu od đapića?

GR
Gradinar
13:54 28.08.2010.

A života ti kako se ti usuđuješ više pojaviti u javnosti!? Znam da je politčki moral nisko, ali da je toliko spreman padati, ni u najluđšem snu nisam vjerovao! Čovječe, grickaj mirovinu koju si u revoluciji uspio drpiti i šuti. Samo kvariš izglede nesretnoga HSP-a, koji bi uz Srba i mogli postati stranka da nije tebe.

DU
Deleted user
19:24 28.08.2010.

đapić i sport ma šta ta debela spodoba ima za reć već odavno je trebao na fitnes u lepoglavu sa svojim kompanjonom vladom zec

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije