Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Video iz arhive

'Dižu kredite, sve ulažu u jednu noć': Pogledajte kakva je Zagrepčanima bila 1988.

Novogodišnja atmosfera 1988.
Foto: Screenshot HRT
28.11.2018.
u 11:03

HRT je objavio video iz arhive o novogodišnjoj atmosferi 1988. godine

Bliži se kraj godine, mnogi su već odlučili gdje će slaviti Novu godinu, a mnogi i rezimiraju godinu koja je iza nas.

A kako je to bilo prije 30 godina?

HRT je objavio video iz arhive o novogodišnjoj atmosferi 1988. godine, u kojoj slučajni prolaznici u Zagrebu pred kamerom govore o tome kakva im je bila godina.

Neki kažu da im je godina bila uspješna po ljubavi, neki će je pamtiti po diplomi... Pogledajte video i otkrijte kakva je Zagrepčanima bila 1988. godina i koliko je tada stajao doček Nove godine u restoranima i hotelima. Iznosi nije bio baš mali, zbog čega su neki, sudeći po prilogu, dizali kredite.

Pogledajte pripreme za Advent u Zagrebu:

Novogodišnja atmosfera 1988.
1/14
Ključne riječi

Komentara 4

DI
Direkt
11:39 28.11.2018.

Tada sretni danas smrknuti! Nevjerojatno. Sad se treba subnor 91-95 propeti i osuditi udbaške snimke iz 1988 kojima se pokušava srušiti današnja ,,idula,, koju promovira subnor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije