Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Diže se novi Berlinski zid, s koje će strane biti 'maršal' Vučić?

28.01.2024. u 08:33

Bratska su mu Rusija i Bjelorusija najsiromašnije države Europe. A Srbija ovisi o trgovini s EU, nabavi plina preko Bugarske, nafte preko Hrvatske

Komentara 69

DI
dino85
09:09 28.01.2024.

Boli đon Vučića dok mu švabe otvaraju pogone i zapošljavaju radnike. Kad bi im švabo okrenuo leđa, bilo bi gusto.

DI
dino85
10:08 28.01.2024.

Realno gledano bez neke prevelike filozofije, Amerika ili Zaopad je prihvatio pod svoje okrilje sve one narode koji su se bojali Rusije i komunizma. Jedini koji se nisu bojali i ne boje se Rusa su Srbi. Njima blizina s Rusima odgovara iz jednog Razloga da pod Rusima mogu ostati svoji i uprkos svemu živjeti zapadnim stilom života i sve što njima ide u prilog koristiti. Njima pravna država zapadnog stila ne treba jer uređuju svoje odnose u državi sami onako kako to njima, narodu odgovara. Ono malo elite što bi htjeli EU je nebitna manjina. Jer dokle god budu Ruski igrači nikada niti zapad niti Turci njima vladati neće. Svaki onaj tko bi ih pokušao prevuć u EU taj je pokojni. Kako bi rekao Milanče i to je to.

PR
pritiskovic
09:50 28.01.2024.

Lik ima sposobnost bilokacije....bude na dvije strane istovremeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije