Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zasjeda

Divlji zapad u Francuskoj: Maskirani presreli i orobili vlak

vlak
Ivo Čagalj/PIXSELL
09.07.2011.
u 14:27

Nije poznato kojeg su se plijena domogli zločinci, no znakovito je da se na području Marseillesa već nekoliko puta dogodilo slično. Posljednji put vlak orobljen je 2008. godine kada je skupina pljačkaša utekla s informatičkom opremom.

Strojovođa putničkog vlaka snažno je povukao kočnicu i pokušao zaustaviti vlak. Na tračnicama na putu iz predgrađa francuskog Marseillesa prema gradiću Miramas ugledao je kolica iz supermarketa i grede. Kočnice su zaškripile no vlak je ipak udario u barikadu, a svih 26 putnika regionalnog vlaka pomaklo se sa svojih mjesta. Prošli su bez ozljeda.

Ubrzo su kroz prozore uglegdali i skupinu od 20-ak mladića maskiranih skijaškim maskama. U maniri Divljeg zapada, oni su na tračnice postavili barikadu pa pričekali u zasjedi. No na zub nisu uzeli putnički vlak. Pričekali su da se dokotrlja teretni vlak u vlasništvu Euro Cargo Raila pa opelješili  vagone i nestali.

Nije poznato kojeg su se plijena domogli zločinci, no znakovito je da se na području Marseillesa već nekoliko puta dogodilo slično. Posljednji put vlak orobljen je 2008. godine kada je skupina pljačkaša utekla s informatičkom opremom.

Treba naglasiti da se radi o siromašnom području.

 

Komentara 6

Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
18:03 09.07.2011.

Marseilles-pola francuza ,pola mongrila...treba li još što dodati?

FL
flyer26
22:29 09.07.2011.

\"Strojovođa putničkog vlaka snažno je povukao kočnicu i pokušao zaustaviti vlak.\" U Francuskoj nemaju hidrauliku? :D

AG
Agramer198
07:20 10.07.2011.

\"kada je skupina pljačkaša UTEKLA s informatičkom opremom...\" a majke ti, oklen \'s ti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije