Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTARSKI IPSILON

Divljali autocestom pa zaradili paprene kazne i ostali bez dozvole: Vozač BMW-a vozio 248 km/h!

Ilustracija
Foto: Istarska policija
01.10.2019.
u 10:54

Vozači su kažnjeni s 15.000 i 10.500 kuna, a oduzete su im i vozačke dozvole na mjesec dana

Pulska policija jučer je zaustavila dvojicu vozača koji su Istarskim ipsilonom vozili brže od 200 kilometara na sat.

Oba slučaja zabilježena su u poslijepodnevnim satima. Prvog prekršitelja presretači su zaustavili između Kanfanara i Baderne oko 15.50 sati, a bila je riječ o 43-godišnjaku koji je svojim BMW-om vozio 248 kilometara na sat, odnosno 138 kilometara na sat više od propisanog ograničenja. Zaradio je kaznu od 15.000 kuna i zabranu upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od mjesec dana.

Na istoj dionici zaustavljen je oko 18.25 sati još jedan vozač u istom prekršaju. Presretačem je izmjereno da je 24-godišnjak vozio brzinom od 214 kilometara na sat. Kažnjen je s 10.500 kuna te je i njemu izrečena zabrana upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od mjesec dana.

>> Pogledajte i ovaj video: Policajci patrolirali na autocesti, nevjerojatno što je vozač BMW-a napravio

Komentara 11

Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:54 01.10.2019.

Treba uvesti kaznu "ponovnog ponavljanja vozačkog ispita", nešto što krkan ne može kupiti novcem.

Avatar rubinet
rubinet
12:36 01.10.2019.

Hrvatsko redarstvo,samo deri i kažnjavaj !!! Moja puna potpora.

Avatar niwrad
niwrad
15:26 01.10.2019.

Treba ih kastrirati, oduzeti im svu imovinu, i osuditi ih na doživotne robije... zato jer nisu nikoga ugrozili. Uglavnom, zanimljivi su mi komentari ovih dušebrižnika... koji su zavidni drugima na luksuznim autima... pa onda to kompenziraju tako da bi za nekakvu malo bržu vožnju vozača koji nije nikoga ugrozio odmah vješali. Kad netko vozi po naselju i ugrožava druge sudionike u prometu jasno je da se mora kazniti. Ali ako netko vozi po autoputu gdje nema pješaka, i još ako u blizini nema drugih vozača, taman da vozi 350 km/h on je faktički nevin i nema osnove da se pretjerano kažnjava. Zakon ne postoji radi zakona nego radi zaštite drugih od ugroze, pa ako nitko nije bio ugrožen onda se ne treba držati zakona ko pijan plota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije