Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŽRTVUJTE INTERESE'
Povratak na članak

Divjak potvrdila da se ide u pilot projekt kurikularne reforme

"Hrvatska od nas očekuje da radimo zajedno i izgradimo škole za život, a ne za ocjene", naglasila je.

Komentari 8

ST
streetboy
14:49 01.09.2017.

hahaha , pilot projekt pokreće država koja nezna ima li pilota u avionu.

VL
Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
14:07 01.09.2017.

Ucicete djecu dasi ti josipovic mesic pupi i ostala gamad postali od majmuna. Toce djeca skuziti sama

VL
DU
Deleted user
14:43 01.09.2017.

dok obrazovna reforma zazivi u hrvatskoj ce biti manje 10 tisuca skolaraca

VL
DD
ddh
18:05 01.09.2017.

Sovjetski Bernardic je jos prije par dana, onako ozbiljno kak on to zna tvrdio, da te reforme nece nikada biti. I pogodio u sridu kao sa nosenjem i mahanjem zastavama Sovjetskog saveza, jednoumne komunisticke totalitarne Hrvatske i zastavom komunista. I opet mu se njegovo predvidjanje nije ostvarilo, pa reforma krece. A za degenericne " novinare" nije nikada ta reforma kao reforma bila vazna. Za njih je vazno hoce li gdja. Vican voditi povjerenstvo ili komunjara Jokic. Za njih nije reforma kao reforma vazna, nego je vazan crveni svjetonazor koji bi, da je vodi Jokic, sigurno bio implementiran kao najvazniji stup te reforme. Kod dzamije su pale maske Josipovicu, Bernardicu i ostalim crvenim fasistima, na reformi obrazovanja padaju maske komunjarskih medija. To je dobro, jer gradjani polako shvacaju, da ti komunjarski mediji sustavno lazu i podmecu i da bi bili za obrazovanje i onda, ako bi im neki crveni fasist objasnio, da je i magarac crven.

VL
PA
Patrizzia
20:17 01.09.2017.

Mislim da bi nakon svih peripetija možda bilo dovoljno da za siću kupimo prepisanu kurikularnu reformu od Crne Gore ,pa da se svi veleučeni mudraci primire i uhvate istinskog posla ..

VL
DH
dalibor.hren
21:33 01.09.2017.

Mislim da se u školstvu ( osnovnom, srednjem i visokom ) previše "pilotira "!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.