Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVEĆANJE PLAĆA
Povratak na članak

Divjak o Bandićevom prijedlogu: 'Za razliku od drugih ja stvarno računam'

Ministrica znanosti i obrazovanja komentirala je novi Pravilnik o ocjenjivanju rekavši da je izmijenjeno ili se mijenja pet pravilnika koji znače administrativno rasterećenje.

Komentari 8

BA
Barbasmora
19:49 13.08.2019.

Divljak stvarno racuna...ali matematika nalik bandica. Ipak smo samo balkanci i imamo balkanske lidere.

VL
BA
baartol
19:16 13.08.2019.

bandić je analfabeta ...laprda ..

VL
DV
dvorskaluda
18:33 13.08.2019.

U školama, za koje svi zaposleni u Hrvatskoj izdvajaju sredstva, koje pohađaju sva djeca u Hrvatskoj, informatika, kao neraskidiv dio svakodnevnog života, učenja, rada, informiranja - i treba biti obvezan predmet. No vjerski odgoj nema što tražiti u školama kojekoje mi financiramo. Vjeronauk j se pohađao u crkvama jer tamo i pripada.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:27 13.08.2019.

Zasto Obiteljasima smeta informatika?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.