Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštra reakcija
Povratak na članak

Divjak ljutita na izjave o pobačaju: Radi se o sadističkom ponižavanju žena

Otkud im obraz da, kao muškarci, uopće zamišljaju nametati ženama kako bi se trebale osjećati ili kako bi trebale razmišljati ili čije bi mišljenje trebale tražiti u bilo kojoj situaciji vezanoj za njihov život, napisala je Divjak

Komentari 18

DU
Deleted user
09:17 18.06.2020.

Ovo je klasično okretanje pile naopako. Govori se o kršenju ljudskih prava kod žena, a pri tom se zaboravlja da je najveće i najjače ljudsko pravo upravo pravo na život. Ne bi li pravo djeteta na život trebalo biti važnije? Pogotovo zato jer dijete nema mogućnost izbora, a žena ipak ima pravo birati kada odluči upustiti se u spolni odnos. Kada je riječ o silovanim ženama, ako žena nije u stanju odgajati dijete koje nosi gene njezinog silovatelja (što je također treba razumjeti), može dijete roditi i dati ga na posvajanje, umjesto da ga ubije pobačajem. Koliko je meni poznato u Hrvatskoj ima puno više bračnih parova koji bi htjeli posvojiti dijete i pružiti mu svu roditeljsku ljubav nego što ima djece koje trebaju posvajatelje. Svaki ljudski život je neizmjerno vrijedan, a pogotovo životi nevine djece.

VL
EM
Emoji
09:45 18.06.2020.

Od kuda ovoj pravo uništavati i pljačkati naciju školstvom po njenom kroju, bez iti jednog primjera pozitivnog pomaka!??

VL
Avatar Bukovnik
Bukovnik
09:37 18.06.2020.

Gospodjo Divjak bavite se skolstvom a ne pobacajima. U tom vama dodijeljenom ministarstvu postigli ste najmanje sto se moglo ili skoro nista. Pobacaje ostavite Bogu i savjesti ali ne vasoj ili Vama slicnima

VL
CO
Content
16:20 18.06.2020.

ŽENSKO sam. Ni sekunde nisam osjetila "sadističko ponižavanje žena". Više me vrijeđa i ponizuje kada kažu/LAŽU da je tijelo žene samo njeno, i ima pravo odluke na ubojstvo bebice u trbuhu. Nema pravo jer DNK bebice nije isto DNK žene-potencijalnee ubojice. Sa svojim tijelom nek žena-potencijalna ubojica radi što hoće (tetovira se, radi botoxe, ovo, ono), ali bebicu nek ne dira, jer NIJE njeno tijelo.

VL
DU
Deleted user
10:52 18.06.2020.

Rasturila školstvo, sada krenula na zdravstvo. Bez brige, Plenki će joj i to omogućiti.

VL
TA
Talleyard
17:08 18.06.2020.

Drugarici je odzvonilo, koga više interesira što laprda irelevantan osoba

VL
RE
redo
11:00 18.06.2020.

Pravo na pobačaj ne može biti samo apsolutno pravo žene. Što je sa ocem djeteta?? Dakle, začeto dijete (govorim o prirodnom začeću) plod je ili produkt žene i mušakrca i njihovo zajedničko pravo i obveza. Stoga, ne može žena odlučiti se na pobačaj ukoliko otac djeteta na to ne pristaje! Suprotno tome je nepravično i nemoralno. Jer, ukoliko majka želi zadržat dijete i roditi ga, otac djeteta je dužan to isto dijete uzdržavati ili plaćati uzdržavanje ukoliko ne živi s majkom (i treba). Međutim, ukoliko majka odluči pobaciti dijete (jer joj se ne bude majka), u tom slučaju otac nema pravo nepristati na to, odnosno majka ima pravo prekinuti trudnoću protivno volji oca djeteta. Pa ne može to tako!

VL
Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
16:56 18.06.2020.

Najgora ministrica ikada. Na svu sreću, vjerujem da nakon izbora neće biti niti šalterska službenica u ministarstvu.

VL
GE
Gensoman1000
10:23 18.06.2020.

Valjda je svakoj normalnoj zeni pobocaj zadnja opcija a ne nesto s cime se treba hvaliti. Drzave se inace nema kaj mijesati u osobne odluke pojedinaca kaj se tice zdravstva.

VL
BO
Bogodol
14:24 18.06.2020.

Ova pošast koja je unazadila školstvo, još se ne mogu utvrditi posljedice koje će biti katastrofalne, poslije nje nitko ne smije spominjati Šuvara, iako ruku na srce on nije baš bio toliko loš. Sada se ova (ne smijem ju nazvati pravim imenom jer će te mi izbaciti članak iako nije izključeno da to učinite iako ju nisam nazvao pravim imenom, komentirao sam Milanovića i izbacili ste mi komentar) javlja u svezi pobačaja. Dijete je Božiji dar, ne bi se smjelo nikoga pobaciti i ubiti pa makar se rodilo nakon silovanja, naravno da se razne rade borić i divjakuše i pusićke ne slažu sa ovim no imate bolne slučajeve gdje su žene i djevojke koje su silovane u Vukovaru od četnika rodile dijete, prije godinu dana pisano je o jednom slučaju iz Baranje, momak je živ i zdrav i neka ga Bog poživi, a divjakuša i sve ostale koje su za pobačaje neka odu i potraže ga i promjene svoje stavove o pobačajima. Neka mi Bog oprosti, ali pitam se kako dopušta da pojedinci dobiju djecu te ih ubijaju po bolnicama ili po raznim kantama za smeće, a pojedini pravi ljudi i parovi ostaju ne plodni, neka mi Bog oprosti na ovome pitanju, a nadam se da će Bog prosvijetlit pamet Hrvatskom Narodu i uskoro divjakuša i slične postati prošlost, no dugo će mo osjećat bolne njezine poteze.

VL
PL
@ploto@
18:30 18.06.2020.

Ova je žena najveća elementarna nepogoda koja je pogodila školstvo.Njen najveći uspjeh je kupnja tableta za učenike.Ona je najgora posljedica političke trgovine HDZ-a i HNS-a.Nadam se da će Plenkovć na izborima dobiti po nosu radi ovakvih promašaja jer je to isključivo njegova krivnja.

VL
DU
Deleted user
22:17 18.06.2020.

Šutjela je kada je znanost rekla da život počinje začećem. Šutjela je kada se apeliralo da se bar nešto poduzme u pravcu zaštite nerođenih. Podigla je glasa kada je dana jedna nespretna izjava. U stvari je ona sadistički nastrojena prema nerođenoj djeci. Teška bijeda.

VL
Avatar Arkandjel
Arkandjel
19:24 18.06.2020.

Vece ponizenje za zenski rod si ti sama.

VL
Avatar speak_loud
speak_loud
20:36 18.06.2020.

Sve je to samo napad na Škoru i DP. I žene imaju suprotne stavove o pobačaju, ali samo se jedne potencira.

VL
RO
romobil
14:24 18.06.2020.

Pametno rečeno...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.