Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Disneyjev “Predivan svijet znanja” u Konzumu

shop (1)
Foto: VL
1/4
PR
Autor
PR članak
22.12.2010.
u 10:00

Riječ je o dječjoj enciklopediji u 39 svezaka. To je pravo štivo za vaše dijete koje će naučiti o životu i svijetu oko nas

Znate li da na Zemlji ima područja čiji su klimatski uvjeti suroviji od onih u kakvima vi živite? Zbog čega se svijet okreće? Zašto stojimo na tlu? Otkuda mjehurići u gaziranim pićima?

Postoji li išta ljepše od buketa ruža, rascvjetanih polja mirisnih ljiljana? Jeste li se ikada zapitali od čega je napravljen Eiffelov toranj? A znate li što je mineralna voda? Zašto su dijamanti toliko skupi? Ako ste se ikada upitali kako dobivamo naranče, banane, breskve, jabuke za voćnu salatu, odgovore na sva ta i mnoga druga pitanja naći ćete u kompletu izuzetno popularnih i nadasve korisnih Disneyjevih dječjih enciklopedija “Predivan svijet znanja” koje odsad po povoljnoj cijeni možete nabaviti u svim većim Konzumovim prodavaonicama.

Komplet sadrži 39 knjiga u kojima se na zanimljiv način obrađuju razne teme: “Planinski život”, “Ljudi i životinje”, “Mora i oceani”, “Svjetske rijeke”, “Svjetski gradovi”, “Ekologija”, “Ptice”, “Svemir”, “Ples, gluma i glazba”, “Sport”, “Ljudsko tijelo” i još mnoge druge. Ove su knjige i zabavne i edukativne, pravo štivo za vaše dijete koje će iz njih mnogo naučiti o životu i svijetu oko nas.

Usto u Konzumu možete kupiti i neke druge naše proizvode, kao što je komplet od 12 knjiga “Biblija u očima svjetskih slikara”, tečaj engleskog “English Plus BBC” u 30 knjiga, enciklopedija za mlade Oxford te knjige tečajeva za Word, Access, Excel, internet, Vistu i Powerpoint.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?